Лятна ваканция 2023 г.

  • 32 841
  • 260
С наближаването на лятото все повече се замислям какво точно ще го правя цяло лято сина ми на 8 г....

Дайте идеи за хубави лагери и летни училища. Нека обменим опит и мнения.

Засега имам добри отзиви за лятното училище на НСА от колежка, чието дете ходи всяко лято там.
Виж целия пост
# 1
Спортен център Европа организират детски спортни целодневни занимални.
Мотен също - взимат децата сутрин, водят ги на Витоша, връщат ги в края на работния ден.

Предполагам, че има и много други, които предлагат подобни услуги.
Виж целия пост
# 2
Ако си в София Образователен Център Адванс има много хубави летни училища и летни лагери на английски, които са подходящи за деца на неговата възраст.
Виж целия пост
# 3
Благодаря, но май няма да са Адванс. Пуснах запитване за лагер, трябвало оценка на детето от учител, но можело да не го одобрят, пък не можели цени да кажат без лична среща, нямали такава практика. newsm78

Разгледах няколко страници на детски клубове. Някои още не са ги обявили лагерите, при други няма места /лагери Стакевци/.

Иначе ми харесва варианта на Атмосфера спорт

https://asport-bg.com/letni-lageri-programi/

вземане сутрин и връщане следобед от Витоша.
Виж целия пост
# 4
По спомен цените на лагерите на Адванс са около 600лв за 10 дни, иначе оценката от учител е нужна за да преценят дали детето ще се справи с английския, тъй като техните лагери се провеждат предимно на английски, за по-малките на достъпно ниво разбира се, но без никакви знания по езика няма как да го запишете.
Виж целия пост
# 5
Ако си от София - Национална спортна академия. Целодневни занимания, всякакви спортове, батути, хамаци, тротинетки, колела, осигурен обяд и следобедна закуска. Плаща се на ден/седмица/месец. И двамата ми сина ( 6 и 10) ходят от 3 години всяко лято и съм много доволна Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Да, благодаря. Моята колежка също е доволна от тях и ще ги посетим през част от ваканцията. Все пак ми е иска и някакво разнообразие, да не е само там през цялото време....

Зимата го пращах в Оксиния, но за лятото май няма да е много подходящо, защото ще са на затворено по цял ден... newsm78
Виж целия пост
# 7
Там създават приятелства и само чака да свърши училище, за да го запишем и да си види приятелите от предното лято. Наистина е хубаво Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Здравейте,
Препоръчвам лятната занималня на Атмосфера. Миналата година се възползвахме за една седмица и останахме много доволни. Тази година със сигурност ще повторим.
През юни има занималня с много интересни образователни занимания към Регионален исторически музей. Към художествената галерия мисля също има подобна програма, ако детето се интересува от изкуство. Арт клуб Рояна също предлага летни занимални.
Ходили сме също в конна база Войнеговци (много доволни) с езда и други занимания сред природата. Мисля, че и други конни бази предлагат летни програми.
Езиковите училища Аво бел имат летни занимални- полудневни или цял ден, като следобед са с Мачирски някъде сред природата. цената беше около 450 лв. за две седмици.
Мачирски спорт и занималня Дивите козлета имат интересни туристически и спортни програми.
С преспиване и по- екстремни например са лагер Беглика, Скаутски огньове или с рафтинг Адвенчър нет.
Виж целия пост
# 9
1.Мачирски - целодневно. Няма храна децата си носят. Всеки ден са на различно място в планината. Имали са Арт занималня, гребане на Панчарево, Ферма за щрауси и други. Записването може да е за седмица или за ден /ако има места.

2. Музейко - има целодневна и май половин ден. Храната се плаща отделно. Обяда е топъл. Заниманията са различни всеки ден. Един от дните ходиха в Зоологическата градина.

3.Фън Дей/ЕСПА - преподавателите са нейтив. Всяка седмица има различна тема по която учат. Учат до обяд, след обяд има плуване, тенис, катерене, Фън парк и другите не ги помня Simple Smile Децата са разделени в групи по възраст.

4. Скаутски лагер в Банско : https://www.greenliferesorts.bg/bansko/index.php/skautski-lager/ - страхотна организация , истинска почивка за родителите и страхотно забавление за децата.

5. Лятно зооучилище : https://zoosofia.eu/%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D … 0%B8%D1%89%D0%B5/ - групите са малки и записването е трудно.

6. Британско училище в София : https://www.bssofia.bg/?cid=81&gclid=EAIaIQobChMI8IShwP7-4AI … neral_information - нямам отзиви / трябваше да се запише детето за две последователни седмици.

7. И разбира се спортната академия в която преминава цяла София. Ако детето е свито и кротко, а родителя притеснителен - не е за там Simple Smile Безкрайно много деца , по - миналата година поне храната беше в стола. Миналата ядяха някаква скара Simple Smile Но пък иначе им е забавно на децата.
Виж целия пост
# 10
Чудесни предложения. Ще се възползваме.

За Музейко май няма да ни устрои, защото са от 9 до 17 ч.  newsm78
Виж целия пост
# 11
Чудесни предложения. Ще се възползваме.

За Музейко май няма да ни устрои, защото са от 9 до 17 ч.  newsm78
Да си призная не си спомням. От Музейко го взимах само веднъж и подозирам, че е било към 17,30. Но повечето лятни занимални работят до това време.
Виж целия пост
# 12
Трябва да търся нещо до поне 18 ч. В НСА се вземат децата до 18,30 ч., доколкото знам.
Виж целия пост
# 13
За първите три седмици на месец юни препоръчвам градските скаутски лагери http://www.scouts-bg.org/page/21/
Дъщеря ми ги посещаваше четири години. Обикалят много планини около София. Организацията е на ниво. Местата свършват бързо, затова се обадете в кратък срок.
Виж целия пост
# 14
Записвам се за идеи.

Хоуп, в ЕСПА става ли за по-големи-11-12годишни?
Може ли само една седмица?

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия