Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ген ключове - ново самопознание

  • 1 533
  • 15
Здравейте, от известно време проявявам силен интерес към хюман дизайн и ген ключове. Всичко, което до момента съм видяла в картата и профила, е точно така за мен и за още няколко души, на които гледах. Реших да отворя отделна тема за ген ключове, защото мисля, че за хюман дизайн има, а ако няма може да ги обединим.
Какво са ген ключовете и генериране на личния хологенетичен профил ще видите тук:
http://genekeys-bulgaria.com/hologenichen-profil/


Виж целия пост
# 1
Какво е това,би ли обяснила по подробно.
Виж целия пост
# 2
Зачетох се в посочения линк, където има друг линк за генериране на хологенетичен профил, предполагам, личен.
Не го попълних, защото ми иска мейл. Има ли друг начин за получаване на такъв профил?
Интересно ми е да науча още неща, ако имаш опит, би ли споделила с примери?
Обяснява се за нова система на знание, и се правят лични сесии, с консултиращи специалисти. Кои са изворите за това знание, въз основа на какви методи и инструменти би ме консултирал специалиста?
Книгата „Ген ключове“ ли е  "учебника"?
Виж целия пост
# 3
Поредните богоизбрани "месии", които са открили кода на щастието . Smiley  Когато има търсене за щастие, а това е основна човешка потребност, се предлага разковниче за неговото откриване. Затова се превръща и във вид бизнес.
Виж целия пост
# 4
Не знам кой ви говори тук въобще за бизнес. Доста съм натоварена и чак в началото на април ще имам време да попиша повече за ген ключовете.
Не ви карам и насила да четете, но моля да не спамите темата, ако не сте се запознали поне отчасти с този вид познание.
Виж целия пост
# 5
И на мен ми е много интересна тази тема. Прочетох и книгата за ген ключовете и всичко, което пише е много вярно, но човек трябва и да работи върху себе си и сенките си, за да развие пълния си потенциал. Искам да разбера повече и за хюман дизайна, защото нямам много задълбочени познания, а ми стана много интересно покрай ген ключовете и вчера започнах една книга на тази тема.
Виж целия пост
# 6
Starinthenightsky, много съм любопитна защо си написала точно това в мнението си. Чета те в темите за астрология, мненията ти звучат компетентно / аз лично не разбирам нищо от астрология/. В основата на ген ключовете е астрологията. От известно време се интересувам от ген ключове, но ме гложди един въпрос и не мога да намеря отговор, а и вероятно само астролог може да отговори.
Ще се радвам да прочета защо смяташ, че това са нови месии.
Виж целия пост
# 7
Всички тези, които обещават Отговори, Перфектните Решения с голямата кошница, просто са съвременните продавачи на надежда и щастие. Там намират своята пазарна ниша.
Цитат
Хологенетичен профил (Това определение ми допада. Астрологичната карта може да се нарече холограмно ДНК)
Всеки един от нас е роден с уникална свещена геометрия, която е вградена дълбоко в нашето същество.  (Така е. Астрологично)Тази геометрия може да се изобрази чрез точния час и място на вашето раждане в постоянно променящата се вселена. Същият този модел е кодиран холографно във вашата ДНК и оформя един ясен личен профил от генетични поредици, всяка от които пробужда различен аспект от живота и гения ви (игра на думи). Това е вашият хологенетичен профил, оригиналният чертеж, който ви показва дарбите, които дарявате на света, начина, по който действате и преди всичко, каква е тайната на вашата съдба.
Ген ключовете ни помагат да видим своите негативни модели на поведение в различни сфери от живота ни и по-важното е, че ни дават инструментите, чрез които можем да ги трансформираме и те вече да не ни пречат
да достигнем пълния си потенциал.(Както и сред астролозите и тук някакви хора смятат, че са в позиция на последна инстанция, за да си позволят да определят нещо като еди какво си. За да го "изправят". Еднозначно.  Никой не може да избяга от себе си и да стане това, което не е. )
Тази нова мъдрост е тук, за да ни помогне да бъдем по-осъзнати, истински и щастливи в ежедневието си. (Да приеме себе си такъв какъвто е начинът, по който би се чувствал щастлив. Съвършени хора не съществуват.) Тя е тук, за да разберем поне 3 неща:
    Всеки един от нас е гений! (Кой не би се припознал в това ? И не би се хванал на тази асоциативна игра на думи ? И не би му почесало самолюбието ? Маркетингов трик насочен към егоцентричната човешка природа. Реалността е, че единици са гениите, които остават в историята на човечеството. Други просто са гениални продавач-консултанти. )
    В нашата ДНК са закодирани уникални дарби и само от нашето отношение зависи дали те ще се проявят в живота ни! (Не, зависи от периода от време и синхронът с т. нар. холограмно ДНК.)
   Ген ключовете са универсален език, който ни помага да опознаем и приемем себе си, да разберем в дълбочина човешката си природа и да разгърнем пълния потенциал, който е заложен в гените ни. Изследвайки ги, ние можем да открием много отговори за развитието на нашия живот, което преобръща представата ни за собствените ни способности, разкривайки, че те са много по-големи, отколкото вероятно си мислим.
Затова работейки със своя уникален набор от ген ключове, ние постепенно се научаваме да осмисляме неосъзнатите си модели на поведение, ставайки все по-съзнателни за решенията, които произлизат от тях и така започваме да взимаме все по-съзнателно онези, които са в синхрон и подпомагат нас самите и най-смелите ни мечти.
Всяка една от поредиците във вашия хологенетичен профил ви дава възможност да разгърнете един специфичен аспект от по-висшата цел (брей, а кой ще сади картофи Smile) в живота си. Въпреки че се разглеждат като отделни поредици, които кодират аспекти от вашата съдба, всички те са взаимосвързани.Това означава, че когато съзерцавате поредиците си в рамките на своето ежедневие, вие активирате всички аспекти от хологенетичния си профил едновременно, което ще ви позволи да станете свидетели на динамични промени в живота си. (това ще да е някакъв нов вариант на филма "Тайната" )
Виж целия пост
# 8
В интерес на истината, осъзнаването и приемането на сянката ни, е основен прийом в ген ключовете. И чрез осъзнаване на моделите ни на поведение повишаваме вибрацията си. Точно тук възниква въпросът, на който не мога да си отговоря.
Ако, както и Ричард Ръд твърди, във всеки един момент Вселената се отпечатва ( импринтва) в нас, как можем да сме във високи вибрации и да действаме от дарбата си, когато примерно някоя планета или взаимодействие между планети ни въздействат “отрицателно“?
Виж целия пост
# 9
Астрологията е познание за процесите в природата. Планетите не влияят по никакъв начин на никого. Те са само средство към това познание. Да, всичко е съставено от енергия и всеки един момент има някакво електромагнито поле. А посредством астрологията може да се анализира енергийната структура на момента. В такъв смисъл всеки човек носи своя енергиен отпечатък, но нещо желано не се раздвижва и става актуално чрез самовнушение, повишаване на вибрации. За това е от значение и взаимодействието му с енергийно по подходяща среда, момент, условия. На правилното място, точните хора и време. Личният потенциал не се развива самоцелно, а е въпрос на естествен процес. На енергийно ниво, периодът става по-подходящ, тогава когато конкретна рождена енергия отразява колективна, външна. И ако някой например в астрологичната си карта е роден с тригон между Слънце и Юпитер, синергия се получава, тогава когато по транзит има аспект между Слънце и Юпитер.Тогава има по-голяма вероятност този рожден потенциал да намери своето изражение и обстоятелствата и хората около човекът с въпросният енергиен взаимообмен, да влязат в ролята на щастливия случай, благоприятно стечение на обстоятелствата, които му помагат да развие своя творчески потенциал, защото на енергийно ниво, вибрация се осъществява взаимен резонанс, синхрон - лично - външно.
Виж целия пост
# 10
Няма нищо негативно в това едно нещо да се превърне в разумен бизнес,особено,ако е свързано с наука,т.е нещото е поднесено разбираемо, достъпно и обосновано. Освен това в епохата на Водолея  /дали е вече тук е спорно/ ще възникват все повече такива творения и разработки,почиващи на нечии хрумвания от по-висш порядък - по Уран . Хората стават все по-отворени и любопитни за света извън материалното ежедневие. В момента Уран е в Телец и означава - одухотворяване на материята. Освен това означава и изучаване на клетките  /Телец/ чрез нови технологии и методи /Уран/. Разбира се ,винаги ще има противници на каквото и да било ново,но което е необходимо,то ще оцелее.
Виж целия пост
# 11
Нищо иновативно няма в това. Доколкото разбирам някакъв тюрлюгювеч от вече познати методи, нещо като вид  астропсихология, в която се тачи "правилната" проработка.
Виж целия пост
# 12
Не ми е познато като материя, но с удоволствие ще прочета "нещо". Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Starinthenightsky, отговорила си на въпроса ми, нищо че го зададох лаишки.
Титания, ако прочетеш нещо, нали ще споделиш мнението си ?
Струва ми се , че има нещо практично в ген ключовете. Например, човек да види през друга призма своето поведение, привички, реакции, програми.
Виж целия пост
# 14
Титания, ако прочетеш нещо, нали ще споделиш мнението си ?
Струва ми се , че има нещо практично в ген ключовете. Например, човек да види през друга призма своето поведение, привички, реакции, програми.
Обещавам !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия