Какво повече НЯМА да купя - 15

  • 88 577
  • 736
# 375
Няма смисъл от темата, ако не я ползваме по предназначение.
Писахте, че не ви харесват магическите гъбки и повече няма да ги купите. Обяснихте и защо. Тези, на които вършат добра работа, са споделили.
Добре, не ги купувайте и да приключим с тях. Simple Smile
 
Виж целия пост
# 376
Разбира се, че има смисъл - в дискусия се разсейват някои заблуждения относно продукт. Било гъба, било торта, било друго. А ако някой се изнервя, че болшинството мнения не съвпада с неговото, това си е вече личен проблем и ако му пречи, човек да търси начин да си го решава, а не да апелира другите да замлъкнат. 🙄
Виж целия пост
# 377
Не апелирам никой да замлъкне, просто разводнихме темата, която е: Какво повече няма да купя.
Ти си каза, ние също споделихме, така че мисля че достатъчно време отделихме за магическите гъби. Както се оказа - има и положителни и отрицателни мнения. В крайна сметка никой от четящите не е малоумен и може сам да си реши дали да ползва, или не, този продукт.
Става въпрос за стока, която струва 0.65 до 1.00 лв. бройката.
Лично аз ползвам магическата гъбка при основно почистване, а не ежедневно, и ще продължавам да я ползвам.

soul81 и твоето мнение бе изслушано. Simple Smile
Виж целия пост
# 378
А, нещо бъркаш, не сме аз срещу вие и всеки доброволно си е споделил мнение, не е бил насилван. На мен ми стана интересен и полезен един от последните коментари има ли нещо допълнително освен пяна в гъбата, така че ако получа конкретна информация, със сигурност ще я споделя. Пак тук. 😂 За мен и хора с моите възгледи е важно не само колко стотинки е нещо, а и що за боклук е. И кофичка кисело мляко е под левче, но ако е пълна с палмова мазнина, някои не я искаме, не се радваме, че е вкусна или че е голяма далавера, защото сме я уцелили на 35 ст., примерно. Мисля, че е ясно, нормално и потребно е за някои да има дискусия по продукти, а форум голям и "спасение дебне отвсякъде", за тези на които им е нужно друго. 😄
Виж целия пост
# 379
Аз пък ползвам само тези лакове и съм много доволна - никога не засъхват ,покриват добре и са доста трайни. Може би зависи и от ноктите.
Виж целия пост
# 380
Аз пък ползвам само тези лакове и съм много доволна - никога не засъхват ,покриват добре и са доста трайни. Може би зависи и от ноктите.

Може би ноктите ми имат непоносимост към марката , защото с други лакове нямам проблем Simple Smile

Драмата с гъбите още ли продължава? Пет страници едни и същи обяснения за нещо струващо стотинки . На който не му харесват да не ги купува и готово.
Виж целия пост
# 381
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Виж целия пост
# 382
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Защо? Не съм купувала от поне 7-8 години, а така ми се е прияло. Гледах едно в Била, но нещо един от консервантите не ми хареса като официално признати странични ефекти, засяга точно мой проблем и не го купих. Но си мисля няма ли нещо по-чисто.   
Виж целия пост
# 383
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Защо? Не съм купувала от поне 7-8 години, а така ми се е прияло. Гледах едно в Била, но нещо един от консервантите не ми хареса като официално признати странични ефекти, засяга точно мой проблем и не го купих. Но си мисля няма ли нещо по-чисто.   

Защото видях как се произвежда, всичкото сирене и кашкавал, които не са годни за преработка се топят на топено сирене...
Виж целия пост
# 384
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Защо? Не съм купувала от поне 7-8 години, а така ми се е прияло. Гледах едно в Била, но нещо един от консервантите не ми хареса като официално признати странични ефекти, засяга точно мой проблем и не го купих. Но си мисля няма ли нещо по-чисто.    

Защото видях как се произвежда, всичкото сирене и кашкавал, които не са годни за преработка се топят на топено сирене...
Точно в десятката!
За да стане всичкият негоден за продажба млечен твърд продукт, на топено сирене се добавят 2 торби емулгатори, овкусители и консерванти, и бонус - палмова мазнина, че да се маже все пак. Това си е вид усвояване на отпадни продукти, които стават такива по различни начини. Най-простият начин да си полваш брака от производството. Както от бракувания хляб правят галета и т.н. отпадъци от всички производства.
Виж целия пост
# 385
Аз пък съм доволна от Fairy Espuma Activa. Икономично е и добре измива.

Този е много различен от обикновеното Fairy. И аз съм много доволна и само него ползвам. Но е скъп.
Виж целия пост
# 386
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Защо? Не съм купувала от поне 7-8 години, а така ми се е прияло. Гледах едно в Била, но нещо един от консервантите не ми хареса като официално признати странични ефекти, засяга точно мой проблем и не го купих. Но си мисля няма ли нещо по-чисто.   

Защото видях как се произвежда, всичкото сирене и кашкавал, които не са годни за преработка се топят на топено сирене...

Добре, че не знаете как се произвеждат колбаси, че тогава ще спрете да ядете изобщо. Joy
Виж целия пост
# 387
Никога повече топено сирене, каквато и да е марка...
Защо? Не съм купувала от поне 7-8 години, а така ми се е прияло. Гледах едно в Била, но нещо един от консервантите не ми хареса като официално признати странични ефекти, засяга точно мой проблем и не го купих. Но си мисля няма ли нещо по-чисто.   

Защото видях как се произвежда, всичкото сирене и кашкавал, които не са годни за преработка се топят на топено сирене...

Добре, че не знаете как се произвеждат колбаси, че тогава ще спрете да ядете изобщо. Joy
Знам, работила съм и в такъв цех, но определено не ме плаши толкова, колкото топеното сирене Sweat Smile
Виж целия пост
# 388
Колбаси наистина не докосвам. Само домашни. И от скоро тези от серията "Клийн лейбъл".
Виж целия пост
# 389
Е кажете де!!!!!!!!!!!!!!
Интересно ми е,и не само на мен,за колбасите и сиренето.
Може и на ЛС
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия