Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся книга

  • 1 554
  • 29
Здравейте,
Търся бг роман, който ми беше излязъл във facebook. На бг автор е, разказваше се за адвокатка, която току-що е приключила връзка с шефа си - американец. Оказва се, че е женен и се връща в Америка при жена си и я зарязва без бележка, без обаждане и т.н. Тя решава, че иска да прекара една нощ с напълно непознат. Отива сама на бар и там среща един адвокат, преспиват заедно в хотел, като тя не му разказва нищо за себе си. След няколко дни тя има важна делова среща и се оказва, че ще работи с непознатия от бара.

Ако някой знае името на книгата, ще помоля да ми каже, че прочетох само първата глава, а искам да си я закупя. Благодаря предварително! Хубав ден на всички Simple Smile !
Виж целия пост
# 1
За една нощ, Люси Елеазар Hands V
Виж целия пост
# 2
Благодаря ви много Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Търся една книга, която бях чела преди години. Фентъзи е, името съдържаше чирак ако не се лъжа. Ставаше въпрос за измислен свят, в който едно момче иска да стане магьосник, като първо трябва да намери маг при който да е чирак. Започна да чиракува при един и по някакъв начин се сдоби с елексир който забавя времето. После май заминаваше за столицата и там правеше разни глупости с това збавяне на времето, сприятели се с едни крадци и го пратиха да търси в далечни земи да открадне нещо от едно чудовище. Помня доста детайли но не и заглавието. Някой да има идея?
Виж целия пост
# 4
Съжалявам, ако не пиша на правилното място, но някой има ли електронният вариант на  книгата Училище за добро и зло,  на Соман Чайнани?
Виж целия пост
# 5
Здравейте търся една книга, съвремен любовен роман. Главните герои се запознаваха в бар, после се оказваше че ще работят заедно и се състезава ха за някакъв проект.. Тя си имаше приятел иначе, но после се влюби в другия. Книгата започваш как той разказва че е болен не беше излизал от тях и сестра му мисля че отиде да го провери и той и разказа че се е влюбил..
Виж целия пост
# 6
Здравейте 🙂 Препоръчайте ми наистина добра книга за положително мислене, силата на мисълта и т.н. Благодаря 🙂
Виж целия пост
# 7
търся книгата боен клуб на Чък Паланюк, цената е без значение, ако някой може да ми я намери.
Виж целия пост
# 8
Здравейте търся поредицата на Анна Тод "След" ако някой я има ще бъда много благодарна ако може да ми я прати Simple Smile didkaa@abv.bg
Виж целия пост
# 9
Здравейте, търся книгата на Леми Килмистър "Моята история" на хартиен носител. Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Здравейте!
Търся  "Чернобилска молитва"
Виж целия пост
# 11
Здравейте!
Търся  "Чернобилска молитва"
Преди малко я пуснаха в групите на фейсбук.
Виж целия пост
# 12
Здравейте!
Търся  "Чернобилска молитва"
Преди малко я пуснаха в групите на фейсбук.

Благодаря Ви!А бихте ли дали линк към тази група?
Виж целия пост
# 13
https://dox.abv.bg/download?id=9d2f88533d
Впоследствие уточниха ,че не е цялата книга ,само 140 стр.Не знам форматът дали ви устройва.
тук може да обърнете според нуждите
https://ebook.online-convert.com/ru/convert-to-pdf
Линк към затворена група , тайна дори не знам дали върши работа и колко се чака за приематне , заарди това  направих нужното
Виж целия пост
# 14
Бор_яна,благодаря Ви още веднъж!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия