Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Разкрасителните процедури при децата 🙂Кога и как?

  • 5 581
  • 109
# 105
За голямата ползвам готови лентички, но маникюристката ми ме посъветва да купя топла, от тая с патроните, според нея била по-добра.
Виж целия пост
# 106
Моята е точно тая с патроните, става за нула време и ми се струва относително безболезнено. Епилатор на дете не бих причинила.
Виж целия пост
# 107
Каква е вашата? Може ли линк?
Виж целия пост
# 108
Не мога да пратя линк, не я намирам в момента.Поръчах я онлайн от един специализиран магазин -беше комплект с патрони, лента и олио за сваляне. Нагревателят е на ток, патроните са стандратни , вече като ми свършат купувам от ЛИли или ДМ. И финансово е доста щадящо....с един патрон доста време караме.
Виж целия пост
# 109
Значи и аз ще процедирам другото лято с моето момиче, тогава ще е на 9. Тя и това лято отначалото ме пита един два пъти, гледам я че се притеснява, така че ако догодина повдигне темата и аз с топла кола маска. Другите две девойки засега не предявяват някакви претенции, но те и трите според мен бяха малки да ги почна тази година - на 7, 8 и 8 годинки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия