Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спазъм на дишането при деца

  • 277
  • 6
Синът ми е на 4 г. и се започна от 1,3 г. за първи път спазъм на дишането и до днес ... Оттогава се въртим в омагьосан кръг. Урбазон, Пулмикорт, Вентолин, Дексаметазон  опитах да избегна инхалациите за известно време, но отново се случи. Много тежък спазъм направи преди седмица, мисля, че беше от влагата, от персил и ариел бебе също. Как се справяте? Знаете ли добър лекар в гр. Сандански, пневмолог и алерголог ? Очаквам мнения. Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 1
Здравейте! Диагностицирано ли е детенцето с някакво заболяване- астма, алергия...? Като бях малка получавах задух и след консултация се установи, че имам астма и алергия към домашен прах, акари и котки. Ходих на консултации при една страхотна пулмоложка в София и тя ми изписа хапчета и инхалатор - 1 за лечение и 1 за пристъпи. Използвах ги 4-5 години и израснах астмата. Не съм имала пристъп от близо 10 години...   
Виж целия пост
# 2
Здравейте, алерголога д-р Мустаков от София идва в Габрово и  при тест излезе, че детето ми има алергия от домашен прах, плесен и котки.
Виж целия пост
# 3
А астма? Не ви ли изписаха някакво лечение? Според мен пристъпите ви са точно от това и трябва да се лекува, иначе ще се влошават...
Виж целия пост
# 4
Хубаво е да посетите пулмолог и да ви назначи терапия.
Виж целия пост
# 5
Трябва ежедневна терапия, за да не се допускат пристъпи. Антихистамини и лечение за астмата. При пристъп не избягвайте инхалациите, те са животоспасяващи. Трябва ви консултация с детски пулмолог и назначаване на терапия. С правилна терапия детето ще е добре, може след време да отшуми проблема.
Виж целия пост
# 6
Дъщеря ми получаваше пристъпи в продължение на 3 години. Не лекувах с инхалации, кортикостероиди и т.н., защото това не беше моя начин. Един единствен път не успях да овладея положението и стигнахме до спешното за доза урбазон и инхалация, от които ефект не видях. Подложиха ме на агитация да остана с детето в детско отделение. След като отказах и доктора видя, че няма да излезе с мен на глава ме дръпна на страни и ми каза - ти си смела майка, знаеш явно, че от този пристъп на детето нищо не може да му се случи. Направете една инхалация при сестрите и си отивайте у вас на спокойствие.
Сега, знам, че повечето тук ще ми обяснят как не съм права, но аз знам какви бяха пристъпите в началото, като започнахме стандартното лечение и как започнаха да намаляват и отшумяват след като си намерихме хомеопат. Първи пристъп на 2 години и 4 месеца, последен на 5 години и 7 месеца при стандартно израстване след 7 година, да не говорим, че масово тази възраст отива нагоре.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия