Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Протестите срещу проект на Стратегия за детето /2019-2030 г./

  • 127 332
  • 6 862
# 6 855
На всичко отгоре детегледачката ще е по време на епидемия със съмнение някой да е или да е заразЕн, сътовтетно и може да предава зараза. Все едно детето ти да е с варицела и да наемеш бавачка точно за това време, ама бавачката и тя да има съмнемия, че може да се ошари или да е носител. Не  знам как ги мислят, но за момента го приемам така, все едно е предизборно обещание.
Виж целия пост
# 6 856
Разбирам го като родителят да си остане вкъщи с детето в неплатен. И той да бъде компенсиран с тези 610лв месечно. А не да наема гледачка. Предполагам ще го има изискването родителят да е в отпуск а тогава отпада нуждата от гледачка.
Виж целия пост
# 6 857
Не виждам кой работодател ще ме търпи да ме няма примерно 3 мес. на работа. То и не че с 610 лв. ще прокопсам. Най- логично е да подпомогнат за детегледачка. Ама при толкова народ от къде толкова детегледачки. Пълна мъгла. Кой знае какво е искал да каже автора.
Виж целия пост
# 6 858
Скрит текст:
Според мен на тази дето си бие детето са и платили доста, за да го направи, че и да се снима. Целта е да се оправдае въвеждането на закони тип истанбулска конвенция. Виж ги тея как се държат с децата си, социалните са спасителите на плажа и всичко е наред.
Супер манипулация!
То така за да въведат ИК все говореха в западните държави колко жертви има на домашно насилие, колко жени пребити или убити. Театро е всичко даже при запис от улична камера. Не казвам, че ням побой а, че е платено да се направи.
И интересно как в нета се надига вълна а по улиците никой няма? Никой нищо не прави и не предприема.
Както каза Пламен Пасков, не излязоха да протестират за водата, за децата, за съсипаната икономика а за инсценираното сваляне на Борисов се намериха веднага 50 000 човека. И какво стана? САЩ се договориха с Бойко за още един мандат да му дадат (и кой знае с какво им е обещал да ни набута), та почна пак да се перчи. Пари му дали. Те тези пари и правнуците ни няма да ги върнат.
И от цялата работа за децата на никой не му пука. Всеки живее за чалга партито в събота, като някой циганин. Но те и на циганите не им пука за децата им, та българина официално е вече циганин.

А на теб дали не ти платиха да пишеш глупости по форумите?
Представи си не. И защо нещо невярно ли казах?

Представи си и на онази майка не са й платили да си бие детето, че и да го записва. Или са ви платили и на двете?

Тя щом за без пари би го набила, колко му е за пари да го набие.
Виж целия пост
# 6 859
Логиката ти куца. Твърдението ти, че й е платено и то доста, за да си набие детето и да снима деянието, е в най-добрия случай спекулация, в най-лошия - чиста лъжа и клевета. Самата тя е казала, че го е направила, за да привлече вниманието на бащата. Къде намеси парите и кой й е платил, не стана ясно, но ще е хубаво да се въздържаш занапред от необмислени твърдения.
Виж целия пост
# 6 860
Откачалки има навсякъде по света.
А Елисавета написа едно предположение.
Тя също има право на мнение.


Проблемите в момента засягат децата в училище.
Началото на учебната година е съвсем близо,а още не е ясно какво ще се случи ,ако децата минат на ДО.Което е твърде вероятно.
Защото учебната година ще започне присъствено,ама утре ,ако пламне заразата какво ще се направи?
Какво ще правят родителите,които са на работа и кой ще гледа децата ,ако останат вкъщи.
Ще бъдат ли достатъчни мерките за безопасност в училищата?
Това са проблемите ,които вълнуват родителите в момента.
Виж целия пост
# 6 861
В крайна сметка,май Стратегия за детето все пак ще има,а?Социалният закон не е ли същото?И вече е факт...Всичките протести ще излязат напразни.
Виж целия пост
# 6 862

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия