Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клиники в Истанбул - тема 8

  • 21 295
  • 269

Анкета

Желаете ли темата да се промени от "Клиники в Истанбул" на "Пациентки на клиника Мемориал в Истанбул"?

Опции:

link=topic=1065825.msg37436428#msg37436428 date=1538379034]
Добре дошли в темата за инвитро клиники в Истанбул! Тук ще намерите информация за клиники, процедури, лекари, както и лични впечатления на български пациентки! Споделяйте всичко което сте преживели в Истанбул, както и всичко което ви вълнува. Така ще помогнете на други, които тепърва започват. Успех и много много здрави бебчета!
Memorial Sisli Hospitalhttp://www.memorial.com.tr/en/
http://www.tupbebek-genetik.com/en

Адрес:
Piyalepasa Bulvari 34385 Okmeydani, Sisli, Istanbul

Координатори за български пациенти:
Скрит текст:
Нериман +905446506972

Цени на услуги:
Скрит текст:
Първичен преглед – 150 Евро (за български пациенти е безплатен)
Спермограма – 210 ТЛ
ПКК (Hemogram)  – 30 ЕВРО
Разчитане на резултати – 300 ТЛ
Цветна снимка - 376 ЕВРО
Оперативна хистероскопия – 1600 ЕВРО
Оперативна лапароскопия - 2350 ЕВРО
Оперативни лапаро + хистероскопия - 3250 ЕВРО
Кариотип – 198 ЕВРО
Следене на ембрионите чрез емриоскоп - 50 ЕВРО
Пред-имплантационна диагностика – за ембрион – 350 ЩД.
Ко-култивация – 650 евро
ЕЦ с ИКСИ оплождане – 1470 ЕВРО
ИКСИ с ИМСИ (ИМСИ винаги се прави с ИКСИ) – 2310 евро (ИМСИ е безплатно) включва самата процедура,прегледи,хормони, пункция, трансфер
Лекарства – 900 – 1200 тл (зависи от конкретния случай)
Микротесе - 1050 евро, първичен преглед при андролог - 340 ТЛ
Офис хистероскопия - 500 евро

Първичен преглед:
Скрит текст:
Съпругата за първичния преглед задължително трябва да носи изследвания на Prolactin, Free T4 и TSH + цветна снимка. Останалите - Hbs Ag, Anti-Hbs, Anti-HCV, Anti HIV I+II, Rubella IgG, Hemogram (ПКК), пълна кръвна картина, кръвна група, микробиология се носят, ако ще се прави операция или ще се започва стимулация. Съпругът за първичен преглед носи стари спермограми. Ако ще се започва стимулация изследвания на Hbs Ag, Anti-HIV I+II, Anti-HCV. Може да не се превеждат ако са на латински,но да се напишат отгоре имената на латински на кого са. Приемат се за валидни стари изследвания до шест месеца назад.
За първичен преглед семейството носи всички изследвания, които има -  генетични, имунологични, епикризи от операции, описание на лекарства и дози на протекли предишни стимулации. В деня на първичният преглед се прави спермограма и за това е хубаво да има въздържание от 2 до 3 дни. Изработва се за 3 работни дни, защото се гледа преживяемост на сперматозоидите. Първичният преглед протича в три части. В първата част лекар от екипа на проф. д-р Кахраман интервюира семейството за всички аспекти на стерилитета и протеклите минали лечения, попълва информацията в бланки. Във втората част се преглежда с УЗ съпругата. Тук се включва проф. д-р Кахраман. Първият лекар сбито рапортува цялата медицинска информация, която е събрал от семейството. В третата част семейството прави консултация с професорката. Тя ги информира за всичко, което е установила до момента и предлага план за лечение и АРТ процедури. При стимулация прегледите се извършват от различни лекари от екипа на професорката, случва се и тя да се включи, но е рядко. Тя дава експертно мнение по всички въпроси и случаи, не се притеснявайте, тя държи опита ви под вниманието си.
При първо посещение е добре за улеснение и избягване на разминавания да си оформим досие на турски или английски - имена, години, от колко време са опитите, какви манипулации са правени до тук - описание на стимулации и т.н. Добра работа върши и он - лайн Гугъл преводача.
За начало на стимулация семейството трябва да е на преглед на втори ден от менструалния цикъл на съпругата. В деня на прегледа партньорката се преглежда на ултразвук и дава кръв за изследване на LH, FSH, и Estradiol.

Как се стига до клиниката с градски транспорт:
Скрит текст:
От Таксим се стига за 10 мин. с кола, а с градски транспорт за около 20.
Автобус 54К или всички с 54.Почти всички автобуси минават в близост до болницата, но е добре да попитате шофьора - Мемориал хастанеси?, с подчертана въпросителна интонация. Ако ви кимне - качвайте се!

Ако сте пристигнали с влак на гара Серкеджи, отивате пеша или с трамвай до спирка Еминьоню. Тя се намира преди мост Галата, първия мост на Златния рог. Продължава се пеш, отминава се моста и след 15 мин се стига до малка автогара. От нея се взима автобус ЕМ1 или ЕМ2, които спират пред входа на Мемориал хоспитал.
Автобус 54К хванат от Таксим води пък до Перпа (търговски комплекс за разни машини) в близост до Мемориал. В него може да се ползва асансьора от 8-ми до 2-ри етаж, с което се преодолява денивелацията на улицата при лошо време

Друга информация:
Скрит текст:
Към клиниката има безплатен паркинг, но трябва да се вземе карта от регистратурата, за да не се заплаща такса.
За провеждане на АРТ процедури в Мемориал хоспитал е задължително да сте семейство. Удостоверява се обикновено копие на свидетелството на граждански брак, към което е прикрепен превод на турски език. Превода може да напарвите сами в он лайн гугъл преводача и да си го принтирате. Няма нужда то специален преводач и не е необходимо да е легализирано. Необходими са по 1 бр.снимки паспортен формат на двамата партньори.
Плащането може да е в турски лири, в евро или долари. Може да е кеш или на ПОС терминал, ако картата ви е ВИЗА или MASTERCARD.
Освен на турски език, може да комуникирате с лекарите и проф.д-р Кахраман на английски. Ориентация в болница Мемориал хоспитал - Трите блока са  А, В и С - клиниката е в блок С  на 1 ет. Влиза се през централния вход, минава се през скенера, като подавате за проверка чантите си. Насреща е главната регистратура, завийте покрай нея на ляво и следвайте зелените стрелки с буква С. Те ще ви заведат пред асансьорите. Влезте и натиснете бутон 1. Надписа над врата на клиниката е TUP BEBEK MERKEZI.
На територията на Турция не се извършват процедури с донорски материал. Клиниките имат филиали в турски Кипър и по този начин са уредили този вид услуги.

Bahceci Fulya IVF Centerwww.bahceci.com

Адрес:
Hakkı Yeten Cad. No:11 Kat 3 Terrace / Fulya / İSTANBUL
Телефон:
Call Center : 444 39 49
Phone : +90 (212) 310 31 00
E-Mail : internationalpatients@bahceci.com

Координатори за български пациенти:
Скрит текст:
Кюбра Бурназ – координатор за всички пациенти (англиски език), kburnaz@bahceci.com
Шефкие +905493146967

Цени на услуги:
Скрит текст:
Цена на първичен преглед – 480 ТЛ (приспадат се при започване на процедура)
Цена на спермограма – 290 ТЛ
ICSI – 1ви опит -2250 Euro,  
ICSI - 2ри опит-2100 Euro  
ЗЕТ – 1000 Euro
ИКСИ на естествен цикъл - 6 000 ТЛ
Кариотип: 390 ТЛ на човек
ПИД - 350$ на ембрион
Пулинг: 1500 Еuro

Първичен преглед:
Скрит текст:
Записване на час за първичен преглед – бързо и лесно можете да си запишете час чрез формата на сайта: http://www.bahceci.com/eng/index.asp?ID=217&title=Appointment%20Request, попълвате вашето име, телефон, имейл, центърът в който желаете да отидете (Fulya), от падащото меню избирате при кой лекар искате да е прегледа, как желаете да се свържат с вас, записвате желаните от вас дата и часови интервал, след което ще Ви потвърдят дали този ден е възможно и в колко часа точно ще бъде вашия преглед.
Първичен преглед – първичният преглед се провежда с избрания от вас лекар. Разглеждат се подробно всички изследвания, извършва се преглед и се дискутират проблемите на двойката. Полезно е, ако сте си написали на английски език резултатите от предишни инвитро опити – кога са проведени, с каква стимулация, какъв е бил яйчниковият отговор, колко яйцеклетки са били оплодени, на кой ден е извършен трансфера и т.н., за да може лекарят бързо да се ориентира и да избегнете многословните обяснения от ваша страна.
След прегледа ще имате становище дали има необходимост от операция, какво е състоянието ви в момента, кога можете да започнете процедура и по какъв протокол.
За първичния преглед е добре жената да носи изследвания на хормони – FSH, LH, estradiol, пролактин, тестостерон (правени на 3ти ден от цикъла), прогестерон (7 дни след доказана овулация), цветна снимка, заключение от лапароскопия (ако има правена). Ако има правени също така генетични и имунологични изследвания (като на имунологичните изследвания не се обръща голямо внимание, защото според тях имунологията се мени прекалено бързо, за да е индикатор и причина за проблем).

Как се стига до клиниката с градски транспорт:
Скрит текст:
От  Otogar (Bayrampaşa) или  летище  Atatürk  - М1 червената линия на метрото  на  спирка Yenikapi  /това е последната спирка /. Слизате и тълпата ви води по ескалатора ниво нагоре, ниво надолу,  тук има топла връзка,  гледате зелената маркировка  М2    и табели   - Vezneciler,   чекирате се  и  сте на спирката на зелената  линия  М2.  
 Ако сте  в посока Osmanbey  на мотрисата  ще пише  Hacioman,   ако се връщате от Osmanbey   ще пише Yenikapi .    Качвайки се на зелената линия на метрото от  Yenikapi,  следва  -Vezneciler,  Haliç,  Taksim,   Osmanbey – тук е вашата спирка, където ще слезете  и ще се пуснете надолу към Бахчеджи, освен ако решите да се поразходите повечко от  Таксим(
От метро станция  Osmsnbey  излизате към изхода за  -  Halaskargazi Cd., Rumeli Cd,...-    трябват ви четните числа на оживения булевард  горе-  Halaskargazi , възходящи номера ....112, 114,  номер 116 ( е точно на ъгъла,  където трябва да свиете   на дясно по Ebe Kizi Sokagi   и точно там пак ваше дясно  е ресторант Garden Iskender  на нивото на очите ви.   Тръгвате надолу, само направо, покрай магазините, дясно от тротоара - закрит паркинг,  продължавате по права линия, преодолявате надолнището с помоща на стълби, срещу вас е училище  – Galatasaray lllkokulo ve Ortakulu  намира се като на топик, свивате на дясно долу при училището и сте при малките баничарници на тясната уличка  -Kevser Sk.,  Няма и 20 метра в ляво  -  Inan Kirac Sk. и  леко лъкатуши на дясно самата улица, по нея,  само надолу и напред и  се влива в друга , преодоляваме пак  надолнище,  покрай котешката площадка.  Озоваваме се на  кръстовище – дясно автопарк, ляво хотел Lausos Palace.    Вървим по тротоара покрай автопарка,  вече сме на оживения  Hakki Yeten,  на дясно  5-6 минути  -  №11- Бахчеджи.  Задайте маршрута в гугъл / Osmanbey  metro – Bahceci Fulya/ и ще ви се изясни.    Разбира се това е примерен  маршрут, може да си изберете друг  сукак(.   Вместо разходка  15  минути,  може да се метнете на такси до  долу.
На връщане по същия маршрут – катерене до Osmanbey  - M2 зелено  до   Yenikapi  и от там  вземаме M1 червено посока  Atatürk.  
Още един  начин  от  летище  Atatürk , споменат по-горе от  Puket  -   платен шатъл на фирма Хаваташ до Таксим.  От Таксим до  Бахчеджи  - пеш  или   такси или  метро до  Osmanbey  и пеш надолу.
Много полезно приложение, неведнъж споменавано в темата  за придвижване с градски транспорт  - Buradan Orayа.
 Пластиката за чекиране в обществения транспорт  -Istanbulcart , подробни обяснения и снимки как се ползва  има в тема „Истанбул” на подфорум Туризъм тук във форума.  Вече струва 8-10 лири.

Друга информация:
Скрит текст:
Основател на клиниката е проф. Мустафа Бахчесъ, но главен специалист в клиниката е д-р Гювенч Карликая. Доктор Карликая 10 години преди това е работил в Мемориал хоспитал и е специалист на международно ниво. Има множество публикации, участия в семинари и специализация в Щатите. Много ерудиран човек, човечен, спокоен и предразполагащ.
Клиниката има репутация да помага на пациенти с множество неуспешни опити. Имат изключително добри ембриолози и техника, което позволява и много успешни процедури със замразени ембриони. Съхраняването на замразени ембриони през първата година е безплатно (в случай, че имате повече оплодени яйцеклетки).
Успеваемост: за жалост няма публикувана официална статистика, тъй като не се изисква от законодателството.
Самата клиника се намира в модерен централен квартал на Истанбул и се помещава на два етажа от голяма бизнес сграда. Входът е през голямо фоайе, минавайки през него, асансьорите са в дясно от рецепцията. Нивото на клиниката е М3. В цялата клиника има усещането за луксозен хотел, но не и за болнично заведение. Фоайето на клиниката за пациенти е изключително просторно, с много голяма тераса с маси. Сервират безплатно кафе, чай и вода. Има и безплатна интернет връзка. Като цяло часовете се спазват, а аз не съм чакала повече от 20 минути за преглед, въпреки че след започване на процедура ходите преди обяд в удобно за вас време, без специално определен час.
Болничните стаи, в които ви настаняват преди пункция, трансфер или при операция са огромни, много удобни и съпругът ви е добре дошъл с вас .
Коордитанотори: Има около 14 човека координатори за чуждестранни пациенти, чиято задача е да помагат с организацията на цялостния престой в Истанбул. Преводач от турски на български няма, но в клиниката работи сестра българска, с която се запознах и предполагам, че няма да има проблеми да помогне с комуникацията при необходимост.
Още при първичния преглед снимат паспортите на двамата партньори, а за тартиране на процедура е необходимо да се представи брачно свидетелство в оригинал.

Acibadem Maslak Hospitalhttp://www.acibademinternational.com/

Адрес:Darüşşafaka Mahallesi, Büyükdere Cd No No:40, 34457 Sarıyer/Istanbul, Turkey

+90 212 304 44 44


Координатори за български пациенти:
Скрит текст:
Координати на представителния офис в България:
бул. Патриарх Евтимий 55, София 1463
+359 888 021 333 д-р Васил Маргаритов
+359 878 021 333
+359 2 851 1228
acibadem.sofia@gmail.com


Първичен преглед:
Скрит текст:
Преди една седмица бях на преглед в Acibadem . Болницата се намира в Maslak. Цялата координация относно прегледа и евентуалното започване на стимулация беше с посредничеството на представителния им офис в София.
Първоначално изпратих преведени епикризи, изследвания и кратко описание на проблема по e-mail, който беше препратен на професор Bulent Tiras. Беше ми назначено лечение - Dhea, Omepa и Impryl както и от 2 ден от цикъла да се започне прием на Cyclo Progynova. На следващият цикъл да се направи преглед и започване на стимулация.
След като ми дойде цикъла се свързах с координаторите от България и всичко беше уговорено и потвърдено от тяхна страна. Пътувахме с автобус на фирма Metro през нощта. Сутринта ни чакаше кола на болницата, която ни посрещна и заведе до болницата. В болницата има цял отдел за международни пациенти, който е непосредствено  до входа на болницата. Преводачките на български език са две момичета - Бирсен и Имрем. През цялото време те придружава преводач. Веднага ни беше организирана среща с медицинско лице, което попълваше картон с данните ни и ни разпитваше за опити, проблеми и т.н. Изчакахме около 1 час и бяхме приети от лекарка от екипа на професора /професорът не беше на работа/. Прегледът беше 10-15 мин. С излизането ни приеха в друг кабинет, където ни обясниха цените. Преди тръгване ни беше предложено да ни поръчат и лекарствата, които ни бяха донесени за 10мин.
Организираха ни транспорт до квартирата.
Поисках среща с професора, в първия му работен ден, и ми беше организирана. Срещнах се с него и разговаряхме.
Останах с добро впечатление от организацията.

Цени:
Скрит текст:
Инвитро процедура: 2500 Евро

Как се стига до клиниката с градски транспорт:Намира се на metro спирка: Darussafaka
От летището/автогарато се хваща метро М1 до спирка Yenikapi . После се прикачва на метро М2 от Yenikapi до Darussafaka


Друга информация:

Кабинет на проф.Леми Ибрахимоглу

lemi.ibrahimoglu@gmail.com

тел.   00905 33 96 76 708 – отговаря Айнур - сестра, която говори български
Прегледите са в кабинета. Всички процедури се провеждат в болница "Флорънс Найтингел", която е наблизо. При него има възможност да се избегне представяне на брачно свидетелство.

Anadolu Medical Center

International Services Departmentt: 0090 262 678 5515
f: 0090 262 654 00 53
c: 0090 533 559 78 18
e-mail: dilek.inci@anadolusaglik.org
Задължително  е представянето на брачно свитетелство!ECHOMAR (Център за ЦС)

19 Mayıs Cad.5
Şişli 34360 İstanbul
Tel. + 90 212 219 37 67
Fax +90 212 246 04 82
www.echomar.com

Цена: 550 турски лири.

Не е необходимо записване на час.

Fulya Açık Emar (Център за ЦС)

Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9 Zemin-Giriş Kat Beşiktaş İSTANBUL
Telefon: 444 67 28 – 444 MR BT
e-Mail: bilgi@fulyaacikemar.com
www.fulyaacikemar.com

Хотели и хостели и апартаменти в Истанбул:

Молове в Истанбул:
Скрит текст:
Относно моловете моят фаворит е Istiniye park. Пътят до там е лесен и бърз, в хубав квартал е, самият мол е много приятен. Малко по- на север от него е Emirgan park. Невероятно място. Ако отидете около май месец, има фестивал на лалетата. Иначе има места за паркиране, не помня точно цената на паркинга, влизаш с колата в парка, има алеи само за коли, обикаляш си и си намираш най- доброто място за спиране от няколкото паркинга там. Има и музей на лалетата, а уикенда е пълно с булки- правят сватбени фотосесии. Красиво е.
  Forum Istanbul също е хубав мол, там може да отидете и до Sea Life- аквариум (преди се казваше Turkuazoo), също и Legolаnd. Икеа е наблизо. Има и някаква изложба на динозаври.
   Що се отнася до аквариуми, по- добър от Sea Life е Aquarium Istanbul. На мен ми хареса в пъти повече. Намира се до летище Ататюрк, квартал Флория- невероятен квартал със скъпарски къщи в колониален стил. До този аквариум имаше и малък мол, с топла връзка, не помня как се казваше.
   Страхотен мол, но много скъп е Zorlu Center Istanbul, но пък можете да отидете да оплакнете окото със световните марки и тежките бижута. Има хубава градина.
    Хубаво място за посещение е и Miniaturk- парк на Турция в миниатюри. Имайте предвид, че е на ветровито място, така че отидете, когато е топло. За кафе- Pierre Loti Cafe, на ръба на Златния рог. Понеже е на високо кафенето, качвате се в един кабинков лифт и така отивате там.
   Продължавам с моловете- Kanyon, Mertocity и Akmerkez са малки- не си заслужават. Намират се в доста оживен район, изтървеш ли отбивката, бая ще обикаляш.
   В азиатската част, си заслужава молът Capitol и паркът Büyük Çamlıca Korusu. От паркът има хубав изглед и към Азия и към Европа. Имайте предвид, че там има големи ТВ антени и в този квартал масово се раждали момичета   Crazy , явно влияе на плувците излъчването. А ние трудно си отворихме колата с дистанционното, когато си отивахме, нещо магнитното поле ли го ограничаваше, знам ли.  Mr. Green
   И сега най- хубавото място, където ходихме- Rahmi koç müzesi -уникално място със симворичен вход- около 7 лири, ако не се лъжа. http://www.rmk-museum.org.tr/en/index.htm
   Vialand също е хубаво, но не можахме да отидем, защото беше студено.


Линкове към сайтове с видеа с инструкции за поставяне на инжекциите:
Скрит текст:
http://www.youtube.com/watch?v=dLE5ra84u4Y
http://www.youtube.com/watch?v=PcFr-CO_e-A&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=fADyj_nLKqs
http://www.youtube.com/watch?v=94xsoc24X1w&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=aKxCIQNZLYw
Много важно за овитрела- !!!!!!!!!!!- в спринцовката фабрично има сложена голямо мехурче въздух- то трябва да е там!!!!! не се опитвайте да го махате По- скоро сложете си инжекцията в полу легнало положение, така че мехурчето да остане в горната част на спринцовката. Накрая ще видите, че то не влиза във вас.

Линк към старите теми:
Скрит текст:
Клиники в Истанбул - тема 4: http://old.bg-mamma.com/?topic=1010564;topicrefid=19
Клиники в Истанбул - тема 3: http://www.bg-mamma.com/?topic=996336
Клиники в Истанбул - тема 2: http://old.bg-mamma.com/?topic=984622;topicrefid=20
Клиники в Истанбул - тема 1: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=975721;topicrefid=19
Тема 21: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=967452
Тема 20 : http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=955463;;20
Тема 19 : http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=944303;;20
Тема 18 : http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=930953;;20
Тема 17 : http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;board=9
Тема 16: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=906987;;19
Тема 15: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=886322.0
Тема 14: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=867319.0;;20
Тема 13: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=856568.0
Тема 12: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=836668.0;;20
Тема 11: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=808046.0
Тема 10: http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=791123.750;;20
Тема 9:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=762548.0;;19
Тема 8:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=727839.0
Тема 7:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=682440.0
Тема 6:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=653323.0
Тема 5:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=642448.0
Тема 4:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=631257.0
Тема 3:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=622575.0
Тема 2:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=613250.0
Тема 1:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=438587.0
Виж целия пост
# 1
Момичета, анкетата ще е активна 5 дена, след това в зависимост от резултата ще променим или запазим името на темата. За това, ако имате мнение по въпроса моля да гласувате!
Виж целия пост
# 2
Абсолютно ви препоръчвам проф. Башар от личен опит, само че операцията на варикоцеле при на беше 17000тл, преди 3 години това.
Виж целия пост
# 3
Здравейте,
Има ли някой, който е при др. Ипек и какви отзиви имате за нея.
Виж целия пост
# 4
Здравейте!Трябва ми спешно някой да ми предложи хотел близо до Мемориал.Аз вече пътувам и Нериман току що ми звънна да ми кажела,че нямали места в Темпо,хем се бяхме разбрали от по-рано.Стези кординаторки много трудна работа....
Виж целия пост
# 5
https://www.booking.com/hotel/tr/k-suites.en-gb.html?aid=356980; … p;type=total&

Отиите направо в хотела, без да резервирате през Букинг.
Виж целия пост
# 6
Angelina 91 ,
Как разбра, че след двата опита за нормално забременяване- плодът е бил лош? Твърдиш, че имате мъжки фактор, но два неуспешни опита също може и да говорят за проблем и при теб. И понеже си ми набор, ще ти кажа че няма значение годините, инвитро може да се наложи и само при проблем при жената, или само при мъжки фактор, при неизяснен стерилитет и при двата пола. По- добре човек от по-рано да започне да се следи, особено при една жена, защото както знаем жената е с изчерпаем яйчников резерв. Ако специалистите в Турция след редица изследвания са преценили, че решението е инвитро, няма причина това да ви притесни. Хубаво е част от българите да разберем, че инвитрото е вариант да се сдобием с детенце, а няма по-важно от това. 
Виж целия пост
# 7
Здравейте, четох,четох, и аз се записвам тук.Имам бременност и дете преди десет години.Преживях две извънматочни бременности и едно неуспешно инвитро в Бг.Сериозно се интересувам от процедура в Истанбул.Толкова съм обезверена и песимистично настроена,че ...А, и времето ми изтича, на 39 г.
съм.Пожелавам успех на всички Simple Smile
пп.Извинявайте за тъпия въпрос, но след като съм с две отстранени тръби, ще се налага ли цветна снимка в Ехомар, на матката? Има ли друг с подобен случай тук?
 Благодаря за отговора предварително.
Виж целия пост
# 8
Аз съм с една отстранена и една прекъсната тръба,също от извънматочна бременност и от Мемориал ми поискаха цветна снимка, правена в Турция
Успех
Виж целия пост
# 9
Момичета трябва ми спешно PROLUTEX 25 ,ако някоя може да ми услужи ,ще ги эаплатя.Ако искате на лично да не спамим.
Виж целия пост
# 10
Здравейте, вярно ли е че първичния преглед в мемориал е безплатен? В описанието има цени, обаче в други групи пише, че българските двийки имат безплатен първичен прегле.
Виж целия пост
# 11
Здравейте, вярно ли е че първичния преглед в мемориал е безплатен? В описанието има цени, обаче в други групи пише, че българските двийки имат безплатен първичен прегле.

Първичният преглед за българи е безплатен в Мемориал, само ако правите спермограма и/или консултация с андролог, те се заплащат допълнително.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, вярно ли е че първичния преглед в мемориал е безплатен? В описанието има цени, обаче в други групи пише, че българските двийки имат безплатен първичен прегле.

Първичният преглед за българи е безплатен в Мемориал, само ако правите спермограма и/или консултация с андролог, те се заплащат допълнително.

А бихте ли ми казали как мога да си запиша час за преглед? Да се свържа с някой от кооординаторите или директно от сайта на болницата?
Виж целия пост
# 13
Здравейте, вярно ли е че първичния преглед в мемориал е безплатен? В описанието има цени, обаче в други групи пише, че българските двийки имат безплатен първичен прегле.Първичният преглед за българи е безплатен в Мемориал, само ако правите спермограма и/или консултация с андролог, те се заплащат допълнително.
А бихте ли ми казали как мога да си запиша час за преглед? Да се свържа с някой от кооординаторите или директно от сайта на болницата?
Свързвате се с координаторите - или Нериман или Шефкие, по Viber или Whatsapp. Ако не отговорят на съобщение им звъннете, те ще ви дадат подробности.
Виж целия пост
# 14
Здравейте!Как се е случило при вас след третия двн от стимулацията ми включиха цитротайд,но са тръгнали само 4 фоликула,възможно ли е другите които не са реагирари до сега от първия ден да нарастнат в последствие и те.Предният път в България само тези които тръгнаха в началото те се развиха,другите не можаха
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия