Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алтернатива на Малтофер, без вредни Е-та в състава

  • 199
  • 1
Здравейте,
Бих искала да споделя с вас една алтернатива на широко използваното лекарство Малтофер, което в България освен него, друго не се предлага, а в състава му има вредни Е-та: метанова есенция, пречистена вода, натриев хидроксид, натриев метилхидроксибензоат (Е219), натриев пропилхидроксибензоат (Е217) и захароза. Като Е217 е ракообразъващо, а Е219 води до кожни алергии. Сега ще ви разкажа и моята история:
Родих преждевременно след изтичане на водите в 32 г.с. нетодосено бебенце, което в последствие се оказа с ниски стойности на хемоглобин и педиатърката ни изписа Малтофер. Естествено го купих и като се прибрах прочетох състава му и реших, че няма да му давам вредни Е-та. След разпитване и търсене намерих лекарство, което няма вредни Е-та в състава си и за разлика от Малтофер, който се приема мин. 6м за да проима ефект, това лекарство се прие само 3 седмици- до 1м. максимум и желязото на дедето се покачва и влиза в норма. Лекарството се казва Sideral Gocce 30лм. За съжаление не се предлага в БГ и може да се закупи само от Италия или от сайтове. Цената му е около 40лв., но си заслужава и на детето много му харесва, не цапа и не горчи. 
Ще се радвам, ако съм помогнала на някого от вас с тази информация. Оставам на разположение, ако имате някакви въпроси.
Виж целия пост
# 1
Здравейте,
Мога ли да се обърна към Вас за алтернативата на Малтофер и поръчката му от чужбина? Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия