Мартенски бебета 2019 ! Тема 1

  • 18 018
  • 729
# 720
Офф целия ден върви на опаки малката, навакса с храненията, но обърка спанетата, накрая я сложих в количката и заспа след много рев. А на всичкото отгоре аз днес реших да правя зимнина, и с тези мрънкащи деца ни беше супер.
Виж целия пост
# 721
С риск да отклоня темата със захранването,на море сме с малкия и от както сме тук, ⁵ти ден,не е акал.Давам му всеки ден биогая,още е само на кърма.Някой съвет как да процедирм?Не ми се ще да стигам до термометърче😐
Виж целия пост
# 722
Анинка, биогаята може и да го запича. Пробвахте ли с “каране на колело”, масаж на коремчето. Моят младеж от 3-тия месец ака на 3,5,7,8 дни. Но до сега не съм прибягвала до клизмички. Само масаж. Пробвай да ядеш и ти нещо разхлабващо, щом кърмиш:) ако не изпитва дискомфорт- да се напъва, да е неспокоен, значи всичко е наред Simple Smile
Виж целия пост
# 723
Моето дете е на АМ, но не се е запичало до сега. Забелязах, че от както започна по-активно да се движи ака по 3 пъти на ден, а първите 3 месеца акаше по веднъж на 2 дни или най-много веднъж на ден.
Пробвай с гимнастика и го карай да се движи като си играеш с него, мисля, че им се забързва метаболизма така.
Чувала съм, че и водичката действа добре на коремчето при запек.
Виж целия пост
# 724
Запек е акото да е на топченца.дори да се изхожда бебето на няколко дни, ако е кашесто, а не на топчета , не е запек:)
Виж целия пост
# 725
Щом кърмиш хапвай круши, сливи, кайсии. На мен педиатърката така беше ми казала. И ние имахме този проблем, но не съм прибягвала до термометъра. Всичко ще се оправи.
Виж целия пост
# 726
При мен сливи и круши не помагаха.. Оправи се от самосебе си. Масажи, гимнастика, но вместо термометър, по-добре клизма Melilax, на основата на мед е.
Виж целия пост
# 727
И аз ще отклоня темата. Някоя от вас виждала ли е този модел количка?
И има ли информация, къде в бг мога да я намеря?
https://www.ebay.co.uk/itm/New-Graco-Black-FastAction-Fold-Jogge … :z4QAAOSwT-BcpkyS
Виж целия пост
# 728
В горещините нормално да намалят яденето бебенцата. То аз едва издържах като бяхме в България и не ми се ядеше нищо, Та какво остава за тях.
Аника, и Емма е така. Може да не ака по пет дни. Сестрата каза, че ням място за притеснения след като е воднисто акото. Както Ducet0 казва, запек е когато акото е на топченца. Смяната на обстановка, режим, климат-всичко оказва въздействие. Прави масаж всеки ден по два, три пъти ако имаш възможност и не се притеснявай.
Виж целия пост
# 729
Мами заповядайте в тема номер 2 🍀🍀
https://www.bg-mamma.com/?topic=1138790
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия