Как се пържи цаца?

  • 1 863
  • 20
# 15
Оваляни в смес 1:1 бяло и царевично брашно !!!

Тази смес я слагам в плик заедно а рибките и разтръсквам . След това се изсипва в гевгир - да изпада това, което е излишно и се пържи.Едно време и аз пържех на клечки за зъби , но вече само по горния начин ! Рибките остават цели и хрупкави.


Ей за такива "чалъми" питах аз. Хич не ми се вярва по капанчетата да ги нанизват на клечки. Това се отнася и за мен  Wink
Виж целия пост
# 16
Ами това е чалъм от едно заведение до нас .
Виж целия пост
# 17
Тънкоста е да се изтръска в гевгир и да се пуска 1 по 1 в силно нагорещено олио.Аз пържих преди два дни и си облизахме пръстите  Peace. Това го знам от мои роднини със заведение.
само че аз ги пържих в кошничка в по-дълбока тенджерка и мазнина, за да не цапам фритюрника.
Това го
Виж целия пост
# 18
Рибата се овалва в брашно, а след това се поставя  в гевгир или сито за прашно и се разтарсва  добре  докато всяка рибка  е добре оваляна . Поставяш в сгорещената мазнина. това е рецепта по която много успешно се приготвя  рибата в заведения
Виж целия пост
# 19
Оваляни в смес 1:1 бяло и царевично брашно !!!

Тази смес я слагам в плик заедно а рибките и разтръсквам . След това се изсипва в гевгир - да изпада това, което е излишно и се пържи. Рибките остават цели и хрупкави.
Peace И аз така правя
Виж целия пост
# 20

Ахам, и на клечки за зъби става. Стои си приятно подредена и спретната Grinning
[/quote]



И аз така. Става бързо, лесно и удобно за обръщане   newsm10
На мен също ми се е прияло цаца - една хрупкавичка такава, така че и аз ще се залавям утре за работа  smile3508
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия