Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Пролетно слънце напича, ОКТОМВРИйче вече тича! - Тема 16

  • 22 128
  • 750

Анкета

Заглавие за следващата тема:

Опции:

# 690
Богомил изяжда една кофичка от 1 кг кисело мляко за седмица. Отделно може да има сирене в закуската или кашкавал на вечеря. Но откакто и ако ходи на ясла тези неща варират
Виж целия пост
# 691
Алекс, как е малкият днес? Ужас, колко бързо се развиват нещата при дребните.

Честно да ви кажа, не обръщам голямо внимание на менюто в яслата. Като си е вкъщи вечер или уикенда яде по около 50гр сирене дневно и по половин кофичка кисело мляко. Кашкавал отказва.

Колкото до яслата, имах много интересен казус миналата седмица. От сряда постоянно ми обясняват, че детето има зелени сополи. Взимам го аз в сряда, вкъщи няма. В четвъртък същото се повтаря. Ама като ви казвам, че няма нито един сопол вкъщи, наистина го имам предвид. В петък вече ми звънят в 10ч да го прибере някой, защото има прозрачни, зелени, жълтеникави и СИНИ сополи. Не се бъзикам, СИНИ сополи. Сигурна съм, че разбирате как побеснях и накарах ММ да си тръгне от работа, за да го вземе, т.к. аз съм от скоро във фирмата и не съм сигурна доколко ще толерират такива тръгвания. Та така, детето петък, събота и неделя е било 24/7 с баща си (бях на работа и 3те дни) и не е имал нито един кьорав сопол. Бясна съм. Днес няма да го пускам, за да си се погушкаме, защото почивам, ще отидем заедно до личната да ми даде контактна бележка и ще им я плесна на челото във вторник.
Тази ситуация единствено си я обяснявам с факта, че има нова заместваща сестра. Също и с факта, че малкият е зиморничав, а ММ като го е взел детето е било без елечето, с което го пращам, разгащен и с гол кръст на пода. Ревящ. Е как стават тия работи?
Виж целия пост
# 692
Е то и аз като рева имам сополи. Боже господи. То бива, бива ама...
Виж целия пост
# 693
Малкият е мааалко по-добре, но още кашля зловещо без да може да отхрачи. Мен ме е заразил с конюктивит и сега окото ми е залепнало, ще капя Тобрекс, дано бързо мине, гърлото ме боли, хремава съм, тези яслени вируси са страшни, досега не съм боледувала така хаха
Виж целия пост
# 694
Аз закрепих моето с Джуниър ангин
 Оправихме гърлото, тръгна носа. Без да е излизал, бес да е ходил на ясла. С баща му сме здрави..
Виж целия пост
# 695
Милите малчовци. Станката досега да чукам на дърво след августките ну боледувания,е добре. Имаше някакви включвания но беше веднъж и не беше нещо много сериозно. Големия и той така,не е боледувал даже от почти 2 години. Но за сметка на това и двамата като малки са ми изправяли косите по болници и бидещи супер зле. Съмнявам се много че ще ни ппдмине,просто тази година още не са почнали.
Виж целия пост
# 696
Момичета, желая ви весело посрещане на празниците. Нека всички бъдем здрави и обичани!
Виж целия пост
# 697
Здрави да сме Алекс!
Виж целия пост
# 698
Честита, Коледа на всички октомврийчета! Да сме здрави всички, пък другото ще се нареди.

Как сте? Зарадваха ли се децата на подаръците? Какво им донесе Дядото? Дребната още спи, но тя така се радва още на подаръци, че направо ми е кеф да ѝ подарявам. Под елхата я очаква дървена къщичка, мозайка и книжка.

За мое щастие е започнала да спи до късно. През почивните дни рядко става преди 9:30, досега само бях чувала за такива деца. Плаши се много от пиратки и бомбички и до НГ ще е ужас. Бърборясва непрекъснато, много бързо увеличи буквите на сричките до цели думи и скочи на изречения. Ревливият период го броя за отминал и сега през повечето време имам нахилено и сговорчиво дете.
Виж целия пост
# 699
Честито Рождество!
Живи и здрави.
И Елени спи,чака я бебе кукла.Не знам как ще го приеме,само с коли играе тя,и ецин пъзел дървен.
Виж целия пост
# 700
Вчера беше чудесно. Като изключа , че малкият има някакъв страх и не иска да излиза от вкъщи и едва го заведох в баба му и дядо му.
Иначе , баща му дойде предрешен като дядо Коледа и той не го позна. Казваше му Коледа. Подари му таблета на Фишър прайс, една магнитна игра с мечо Пух, пъзел с превозните средства, музикална кола ( той повтаряше, че дядо Коледа ще му донесе кола вече цял месец) и още няколко колички. От чичо си има куфар с инструменти, а от друг роднина- кола за бутане с крака. Вечерта беше пълна само с него. То са танци, песни, не спря да говори.
Вече общуването е много лесно , говори много. Обаче има як характер. Каже ли не, не...
Виж целия пост
# 701
Това е чудесно!
А забравих да спомена,че Елени  събори елхата.
Виж целия пост
# 702
Весела Коледа, момичета! На Андрей дядо Коледа му донесе влак с релси, дървени зеленчуци за рязане и Cry Baby от леля (той си го пожела). Мерих го онзи ден- 95 см станал. Колко са високи дечицата ви вече?
Виж целия пост
# 703
Елени е 95 също и почти 15 кг.
Виж целия пост
# 704
Весела Коледа! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати вие и вашите семейства!
Не съм го мерила на см скоро, кг също не знам. От доста време батерията на кантара се изтощи и избягвам умишлено да купя нова Joy
Под елхата имаше тиган със зеленчуци, сервиз с чинийки и чаши (предимно с такива тъпотии играе), писта с изтрелващи се колички. Днес бях на работа, но утре ще събира подаръци от роднините Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия