Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Медицински център за асистирана репродукция Варна (МЦАР-ВАРНА)

  • 9 897
  • 406
Стара тема : https://m.bg-mamma.com/?topic=687177

Адрес : Варна булевард " Цар Освободител"150(в сградата на СБАГАЛ "Проф.д-р Д.Стаматов" ет.7)
www.ivfcentre-varna.com
www.laparoskopy-varna.com
Тел. +359 52 613 805

Д-р Кателия Александров
Д-р Атанас Александров
Д-р Стефан Кисьов.
Виж целия пост
# 1
Включвам се и аз при вас Simple Smile ние сме в малък застой, но очаквам до края на месеца съпруга ми да се прибере да почваме 4 инсе... При Д-р. Кисьов
Виж целия пост
# 2
Успех на инсето!Ние чакаме обаждане от фонда и почваме първо инвитро при Александров.
Аз забременях спонтанно точно след 4то инсе,но извънматочно.За втори път,сега съм без тръби.Дано на инвитрото успеем.
Виж целия пост
# 3
Дано, ще стискам палци. Аз до сега не съм виждала положителен тест... Но и ние вървим към фонда. С неизяснен стерилитет и 3 нвуспвшни инсета, май няма да ни се размине. Б
Виж целия пост
# 4
А как протичат твоите инсеминации?Стимулация имаш ли?Аз бях на летрозол от 3 до 7 ми ден на цикъла.Аз не се надявах на инсе,направих ги за пред фонда.
Виж целия пост
# 5
И аз се включвам в новата тема,чакаме резултата от 4-то инсе и ако е отрицателен пристъпваме към подготвяне на документи за ин витро .И аз бях само на летрозол от 3 до 7 ден.
Виж целия пост
# 6
Първата беше стимулирана с Менопур. Следващите две на ЕЦ, образувах си по 2 ф. без стимулация. Предполагам и 4тата ще е на ЕЦ. Вече изгубих надежда и чакам просто да мине, за да подаваме и ние към фонда.
Виж целия пост
# 7
Моята първа беше на ЕТ,от там вкарахме летрозола,по 1 хапче пиех,все по един фоликул имах,последния път 2,аз тогава бях с една тръба и той беше ту откъм нея,ту насреща ,ама не съм го мислила особено.Добрата новина е,че фонда работи бързо и на 2.04 ми беше входирано заявлението на 19.04 бях одобрена,предполагам края на май ще сме със заповед.Дано при вас стане .Доколкото знам август лабораторията е в профилактика,правят само прегледи и лапароскопии ,но не и процедури.Тъй че,ако не видите заветните две черти,по набързо пускайте документи.Успех!
Виж целия пост
# 8
Ние към това се стремим. Бързаме вече... Юни инсе, ако не стане веднага документите и чакане. После съпруга ми пак заминава и ще си дойде тъкмо на време ако че ни одобрят. Иска ми се да вярвам в успеха на инсето, но вече мисля по-скоро за инвитрото. Дано не се стига до там все пак, но ме съмнява.
Виж целия пост
# 9
Желая Ви успех момичета , без значение от коя процедура 😀 Моята беше миналия месец май , на първи юни видях положителен тест ,а на 15.01 прегърнах близнаците си ! Желая Ви от сърце това щастие .
Виж целия пост
# 10
Усмивка,колко ембриона и колко дневни ти върнаха?От първи опит ли успя?
Да сте живи и здрави!
Виж целия пост
# 11
Bobchita ,  върнаха ми два пет дневни ембриона . Първи опит ин витро . И аз като теб нямам тръби , и двете са махнати от д-р А. Александров втората по спешност заради извън маточната бременност.
Виж целия пост
# 12
И аз минавам да поръся темичката с двойно ритливо синичко и да пожалая успех на всички Simple Smile
Виж целия пост
# 13
И аз минавам да поръся темичката с двойно ритливо синичко и да пожалая успех на всички Simple Smile

Много се радвам , че са ти момчета 😀 да знаеш , че няма по хубаво от това да си мъжка мама 😘😍😘 понякога се чувствам като шеф на мафията , защото близнаците  са като организирана престъпна група 😀😁😂
Кога ти е термина ?!?
Виж целия пост
# 14
Много благодаря за включването,момичета.Това ни дава много надежда.Моят мъж е голям мераклия за момичета.
Усмивка,и моите две тръби са махани от Александров,поне вече няма да става извънматочна.
На Валентина леко бременеене 🤰.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия