Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

детски клуб в Люлин

  • 387
  • 4
Здравейте, мами. Търся място за провеждане на рожден ден в Люлин. Досега празнувахме в Мики Маус, но програмата им е една и съща от 4 години насам. Искам малко разнообразие.
Миналата година беше много популарна Бонбонената къща, но последните отзиви за тази къща са само негативни. Може би някой от вас е посещавал този или друг детски клуб и може да ми препоръчате нещо? Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Три години празнувах във вила Щуротия, която от края на 2018 се премести в Люлин. Не знам как  е, ще се радвам да чуя отзиви за новото място. Преди останах много доволна.
Виж целия пост
# 2
Във Вила Щуротия ходих скоро на РД. На нас ни хареса,всичко беше на ниво.Мислим и ние там да правим на детето, но гледам и за други предложения.
Виж целия пост
# 3
Във вилата скъпичко ми се вижда, но ако всичко е включено в цената от 350 лева. В тази цена не влиза торта?
Виж целия пост
# 4
Скъпичко,да. За това гледам идруги. Но като цена и останалите са ми скъпи, гледах лияни например. Мими Маус е на прилична цена, но пък за РД средата на лятото ми се иска да има вариант на открито.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия