Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Какви симптоми имахте 😊

  • 2 384
  • 30
Здравейте, от 6 месеца правим опити за бебче и все неуспешни. Последната ми М беше на 23ти април аз не мога да определя кога точно е ову може би около 05.05 но на 10.05 имах прокървяване моят цикъл е 25/26 дни имам главоболие и леки спазми и се чудя това зацапване дали може да е признак на успешно зачеване за първи път ми се случва
Виж целия пост
# 1
Как разбра кога ти е била ову?
По въпроса...аз нямах никакви симптоми.
Виж целия пост
# 2
И аз нямах съвсем в началото. Е, освен положителният тест след закъснението, де Smile

Авторке, трябва да знаеш кога ти е овулацията, ако искаш да забременееш.
Виж целия пост
# 3
Около датата на цикъла-болезнени гърди.
Истинските симптоми дойдоха месец след закъснението и теста, т.е 8,9 г.с
Не се вманиячавай.Имам колежка, всеки път когато й се вие свят мисли че е бременна, а виене на свят и припадане като симптом на бременност е само в сапунките.

Виж целия пост
# 4
Ами овулацията честно казано само по промяната на бт се водя и напрежението в гърдите което започва тогава
Виж целия пост
# 5
Напрежение в гърдите имах, от момента на овулацията/забременяването, та до почти четвъртия месец.
Виж целия пост
# 6
Темата за симптомите я има 268 път в мамата.
Всяка жена е нетърпелива, но обикновенно всяка се сеща за симптомите след положителният тест.
При не забременяваме в рамките на 6 месеца най-добрият вариант е клиника. Вече толкова много млади двойки имат репрудоктивни проблеми,  че време за губене няма.
Виж целия пост
# 7
Не съм имала никакви симптоми.
Виж целия пост
# 8
Нямах симптоми, нито гадене. Единствено се чувствах по-уморена през втория месец, което отмина в началото на 4-ти и сега се връща с пълна сила в 6-ти месец.
Виж целия пост
# 9
И ние правихме опити за бебе няколко месеца преди да се получи.
Месеците, в които не се получаваше, все имах някакви измислени симптоми.... То не бе гадене, то не бе болка в гърдите, яйчниците.... И накрая нищо.
В месеца, в който забременях, нямах абсолютно никакви, ама никакви симптоми. Е, хванах бременността преди закъснение, но аз редовно си правех ранни тестове, та затова, а не щото съм усещала нещо.
Първи симптоми усетих след 6-7 г. с. Всичко, усетено по-рано, е плод на подсъзнанието, а не на реална бременност Simple Smile Не бързайте.
Виж целия пост
# 10
Аз изобщо не предполагах, че съм бременна, защото не бяхме правили опити.
Около дата на цикала всеки ден си мислих, че днес ще ми “дойде”. Гърдите ми бяха адски напрегнати, чувствах се отпаднала, виеше ми се свят. Закъсняваше ми вече 20 дена, но го отдавах на това, че съм на диета. Докато един ден не замерих приятелят ми с чиния... Тогава той ми каза - направи си тест, бременна си, от известно време си друг човек. Аз пак си знаех моята и не вярвах. А всички близки ми казваха, че съм бременна, просто си личало, не било нормално да ми е все уморено, да съм крива и раздразнителни. И така един ден докато миех чинии повърнах от миризмста и реших да си направя тест, както се досещате - положителен Simple Smile оказах се бременна в 6-та седмица, а симптоми имах поне от 2-3 седмици по-рано
Виж целия пост
# 11
Имах една кратка бременност преди време и там всичко си беше като преди цикъл  .Болки в гърдите  и ниско долу .Просто на датата когато трябваше да ми дойде само заспах леко бледо . Като цяло не ми се случва и още тогава се усъмних  .
Направи ми впечатление обаче че гърдите ме боляха по -дълго време преди датата и също така Не ми се стоеше на затворени пространства с много хора .Изнервях се .
Виж целия пост
# 12
Моите симптоми са следните по цял ден болки в гърдите особено ако съм без сутиен ....рядко само сутрин болки в кръста, апетит по скоро към сладко и умора посписвам си следобеден сън, на 3 тия ден си направих тест и после на 8 мия ден закъснение и чертата вече бешееее ясна и наситена
Виж целия пост
# 13
Здравейте! Искам да споделя моите симптоми, но не мисля, че са симптоми на бременност. Аз живея в Испания и сега на 17 юни имам час при гинеколог. Все пак искам да попитам и тук, да видя мнение, т.н.
Та моят цикъл е доста нередовен от както се помня, поради здравословни проблеми преди време и изменения в хормоните и други неща. Последният път когато ми дойде беше от 10 до 15 април, след това трябваше да ми дойде май месец, но не стана и до ден днешен нищо няма, а сме вече юни месец. Странното този път е, че преди 3 седмици 5-6 дни поред имах леко зацапване розови-кафеви, след това спря една седмица няма нищо, и на следващата само 3 дни бях със същото зацапване, след това спря за два дни и после два дни пак същото зацапване придружено с тъпи менструални болки (по принцип моите са по-силни). Правих си тест за бременност и ми даде отрицателен. Момичето от аптеката ми каза, че фалшив отрицателен може и да има, но фалшив положителен няма как да има. От 1-2 дни насам също имам тъпи болки ниско в корема, но без зацапване.
На вас случвало ли ви се е подобно нещо?
Виж целия пост
# 14
Според мен тест би следвало вече да показва, бих си нправила два три ко трябва. Ако са отрицателни бих посетила гинеколог задължително.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия