Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фебрилен гърч

  • 266
  • 6
Здравейте!
Разгледах отгоре, отгоре старите теми, но реших да пусна и нова.
В рамките на месец и една седмица получаваме два гърча, а температурата е 38,5
Притесненията са ни, че може да е наследствено от таткото, защото той е бил с епилепсия, но не е имал припадъци,а само гърчове.
Бих искала да попитам за добър детски невролог, защото ние сме пт Разград, а тука специалисти никакви......за съжаление.
Също така исках да попитам колко време след гърч се прави ЕЕГ?
Виж целия пост
# 1
Здравейте, най-добре е да посетите специалист в София. ЕЕГ е хубаво да се направи след около месец.
Виж целия пост
# 2
Здравейте, най-добре е да посетите специалист в София. ЕЕГ е хубаво да се направи след около месец.
Благодаря ви много!
Виж целия пост
# 3
Потърси си темите за епилепсия. Там със сигурност са давани координати на добри невролози. Търси в Гугъл, че тукашната търсачка не е много точна.
Виж целия пост
# 4
Препоръчвам ти да отидете в София в Детската Педиатрия при Професор Литвиненко или Доц. Божилова (не съм сигурна тя дали е още там). Те се водят светилата в тази област въпреки, че аз лично след всичко си заведох детето и в чужбина на невролог (3 гърча, последния сложен (2 в рамките на 12 часа) и те бяха при 38 градуса температура). На нас не ни дадоха нищо превантивно да давам като има температура и много се ядосвам на това, но след последния гърч (и доктора в чужбина) до 6 г възраст и давах Диазепам при температура, за да съм сигурна, че няма да направи гърч. Това беше нашето решение, въпреки че докторите тука не сметнаха за нужно да изписват лекарства. Успех и задължително минете на 2-ро мнение.
Виж целия пост
# 5
При д-р Литвиненко няма свободни часове тази седмица, а на мен ни трябват преди 27.05.
Тогава заминаваме на операция в Сърбия и дотогава трябва да сме направили ЕЕГ.
Търсих във Варна, Бургас и съм много объркана вече.
Записах час за Събота при доктор Геновева Тачева мисля беше, ако не се лъжа.
Виж целия пост
# 6
Здравейте! Ние днес бяхме при доц. Петрова в Пловдив. Като отношение много ми допадна, внимателна е и обеснява подробно . Направи ни и ЕЕГ и цените са доста по ниски от другите специалисти. Не чекахме месец за час и си вдигна телефона още първия път ,в който и звъннах ! (ЗА РАЗЛИКА ОТ ИВАНОВ) !!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия