Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът Дева

  • 1 068
  • 36
# 30
Ми пробвай да не го търсиш тогава.
Особено ако си сърдите за нещо за което той е виновен.
Девите изключително трудно си признават грешките.
Виж целия пост
# 31
+10000 На последните два поста никога няма да си признаят грешка.Забелязвам,че  по метода на китайската капка може и най големият темерут да вбеси.И също какво удоволствие им прави да ритат вече паднал човек чисто психически.
Виж целия пост
# 32
И аз ще се включа за един ъпдейт Simple Smile
 С "мойта" дева сме заедно вече няколко месеца. Много е пасивен и това изключително ме изнервя - като се разсърдя чака аз да го потърся,че да ми дадял време да ми минело. Аз харесвам настоятелни и борбени мъже и тази пасивност ме влудява. Или е просто незаинтересованост ???

A какво е това сърдене? Проблемите се решават веднага, грешки и недоразумения  Девите  си ги признават. Но трябва да изразиш несъгласие ясно, без фасони.
Сърденето е елементарна манипулацийка, или shit test. На Девата не и минават тия, и няма да се остави са му се качиш на главата.
Всичко е Право, куме в очи. Затова ги и уважавам.

Едит:
Каещата се Дева изглежда така:

И на крака са ми идвали, и на колене са падали. Зависи от ситуацията.
Виж целия пост
# 33
Честно казано аз също съм дева и съм царица на фасоните и цупенето 😂
Сърдя му се най-вече когато забрави да ми пише няколко часа. Свикнала съм да ми обръщат внимание и грам не мога да търпя да ме пренебрегват. Той от своя страна е неопитен и незнае как да подходи за да му се отсърдя. Иначе е романтичен,нежен,мил,любвеобилен...но има какво още да се желае. Горкия е дева с асцедент дева,докато при мен скорпионския асцесент си казва думата.
Виж целия пост
# 34
А знае ли, че се сърдиш? Или не се е усетил?
Виж целия пост
# 35
Знае,знае. Според него трябвало и личен живот да имаме отделно един от друг.
Виж целия пост
# 36
Знае,знае. Според него трябвало и личен живот да имаме отделно един от друг.

О, така ли било?
Чудесно. Изчезни му за седмица, или колкото време е нужно, докато се свести. Но така, че да не се усети, че е нарочно.
Имаш си забавления, заета си....

Звучите ми като млади и двамата. Младите мъже много внимават да не се издънят пред приятелите си че са под чехъл и много си патят заради тези си идиотски страхове от проява на "немъжественост". Повече ги е грижа какво си мислят връстниците им за тях, отколкото да са във връзка сякаш.

Въпреки че е важно да си имате отделен живот, вярно е.

И аз като млада много ревнувах от приятелите на тогавашната Дева. Те бяха и мои приятели, в обща компания бяхме, но бях свикнала да сме като сиамски близнаци от 15-16 годишни, а той стана на 20 и се "овълчи". Сърдех се така че не можеше да ме намери, звънеше по нощите, големи циркове бяха.
Разделихме се, естествено, но приятелството продължи години наред.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия