Мъжът Дева

  • 28 368
  • 242
# 240
Ами имате и други планети в хороскопите си, освен Слънце.
Ако повечето му лични планети са в Лъв и Везни, вероятно е развил повече тези качества - лъвът - тщеславие, везните - любеобвилност, привлекателност.

Не знам доколко Девите недолюбват хаоса, но масовите двойки, които познавам са мъж Дева - жена Близнаци Joy Непонятно ми е как се привличат и задържат. Но е факт.

Меркурий е управител и на двата зодиакални знака. Ако се съчетаят добре принципите на тази планета, се получава добра спойка.
Виж целия пост
# 241
...
Винаги съм се чудела, защо набеждават девите за подредени, чистофайници и т.н
Съдейки по себе си, Девите сме наистина перфекционисти и предпочитаме или всичко да е изпипано до детайл, или изобщо да не се захващаме. Иначе сме като всички останали хора - имаме си своите моменти на непродуктивност и мързел. Вероятно точно защото навсякъде се тръби, че сме подредени, толкова много боде очите, когато НЕ СМЕ.✌️🙂
Виж целия пост
# 242
Много интересна тема и аз се записвам с 1бр. мъж Дева.. Моя милост е Телец. От триъгълника сме и затова се търпим вече над 20г.
Да го похваля първо: мноого добър, духовит,със страхотно чувство за хумор..не познавам друг човек, който така ежедневно да ме разсмива, страшно работлив и сръчен/пак не познавам нито един по-работлив и по-сръчен от него/, перфекционист/ е то е ясно Mr. Green / не обича хаоса/ и това е ясно/, много отговорен в работата и в живота, не е женкар, с две думи-няма сериозни бъгове..
Да се оплача: много критичен, понякога за супер дребни неща се вторачва и дразни, малко неуверен и наивен, аз се занимавам с връзки с обществеността, ако има нужда хаха..
От различни отбори сме, от различни партии, имаме различни възгледи по някои теми.
Както казват противоположностите се привличат, ако бяхме съвсем еднакви, нямаше да сме заедно.
Асцендента не е ясен, но подозирам, че и той е Дева Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия