Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Гост на погача

  • 368
  • 4
Здравейте, ще ходя на погача и ще бъда гост. Приготвих си тоалет , но ми казаха, че с черни дрехи на погача не се ходи. Гледах клипчета в ютуб и видях, че има момичета облечени в черно за погача. Не ми се иска да “обидя” силно казано майката , но това така ли е или не е така?
Виж целия пост
# 1
Ще ти отговорят и че може и че не може. Просто попитай майката дали на нея ще и е комфортно да бъдеш в черно или не.
Виж целия пост
# 2
Точно така, попитай направо родителите какви са правилата при тях. Това не е нещо, което да е строго, всеки си решава. При нас например всеки идваше, както си иска облечен, поканихме най-близките си приятели семейно, т.е. имаше и мъже. Не сме съобразявали менюто с някакви изисквания, въобще си прекарахме един прекрасен ден, в който запознахме хората, които обичаме с детето си.
Виж целия пост
# 3
А защо държиш да си в черно на този хубав повод? Новороденото е най-чистото същество и е естествено да си в по-светли и ведри тонове. 
Виж целия пост
# 4
Измисли друго нещо за обличане. Не бих се занимавала да питам родителите, просто ще облека някакъв различен цвят, за да не сгафя и толкова. А и едва ли трябва да е нещо кой знае колко тържествено за мероприятие, провеждащо се за час-два в домашни условия.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия