Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хрема и жълти сополи на 9 м. бебе

  • 142
  • 3
Здравейте, малката е на 9 месеца и от няколко седмици чувам хъркащи звъци от нослето и. Носих я на лекар казаха да пръскам със Стеримар и ще се оправи. В Четвъртък вдигна температура 38.4, дадох и температуропонижаващо и спадна, след това се вдигаше до 37.9 и спадаше на 37.2 и пак се покачваше. Помислих си, че е от зъбите, защото и избиват горните две. В събота се появи и хрема със зверски сополи. Отидохме на лекар казаха, да я пръскам с Стеримар , да давам много течности. Аз пръскам със спрея, опитвам се колкото мога да ги измуквам с аспиратор ( малката много плаче когато го правя ). но за сега няма подобрение. Гласчето също и се промени , не може да диша през носа, не може да пие добре млякото, не може да спи през ноща. Какво друго мога да направя за да излекувам тази хрема или поне да облекча малката. Само да кажа че живеем в Англия.Хубав ден.
Виж целия пост
# 1
Има ли как да пуснете секрет от носа? Може да е бактерия, която да излекувате с антибиотични капки.
Виж целия пост
# 2
Аз доколкото знам, промяната на цвета на секретите от носа е сигнал да се вземат по- сериозни мерки. В смисъл- заглавието е " жълти сополи" , не бистър сопол, който да предполага обикновена хрема или никнене на зъбки. Настоявайте пред педиатъра за по- сериозен преглед на детето и да пусне наистина секрет за изследване. Успешно оздравяване 😊🌻!
Виж целия пост
# 3
Правете инхалации с натриев хлорид. Мисля, че е безвредно, а е много ефикасно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия