Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

14 дни закъснение и отрицателен тест

  • 4 436
  • 43
Здравейте, имам следния проблем. Вече близо две седмици ми закъснява. На 10 ден от закъснението правих тест и беше отрицателен. Реших да изчакам няколко дни и днес направих още един, който пак излезе отрицателен. Точно преди две седмици когато чаках да ми дойде имах цистит, които излекувах с антибиотик. Чудя се дали е възможно да окаже влияние? Имам записан час за лекар след няколко дни, но ми е интересно да чуя и друго мнение....
Била съм бременна вече  и предния път теста показа на 2 ден закъснение . Последния ми полов контакт беше на 28 април точно тогава според календара съм била в О. Опити не сме правили, практикуваме прекъснат полов акт. Такаче ако е станало нещо е било тогава..... което означава, че теста би трябвало да покаже вярно. Другото което е, че имам вече 2 седмици болки в гърдите, кръста, яйчниците. Което е доста нетипично да имам 2 седмици ПМС.......
Виж целия пост
# 1
Какъв ти е въпросът?
Виж целия пост
# 2
Въпросът ми е възможно ли е цистит + антибиотик да предизвикат такова закъснение? И дали е възможно да има бременност при отрицателни тестове?
Виж целия пост
# 3
За циститът не мога да отговоря, но бременност няма.
Виж целия пост
# 4
Въпросът ми е възможно ли е цистит + антибиотик да предизвикат такова закъснение? И дали е възможно да има бременност при отрицателни тестове?
Има вероятност  антибиотика да ти е
объркал цикъла, аз съм имала такъв случай. Щом след толкова време от последния контакт тестовете са отрицателни, значи най-вероятно няма бременност.
Виж целия пост
# 5
Принципно бих казала, че бременност няма, но аз когато забременях имах 30дни закъснение и 3 отрицателни теста преди положителния. Ходих на гинеколог -  първия път каза, че няма бременност и да изчакам. Направох отново тест и беше положителен и повторих прегледа, който ми потвърди бременността. Съветът ми е да изчакаш до прегледа ти и да чуеш какво ще ти кажат, вместо да гадаеш.
Виж целия пост
# 6
На мен ми се случи същото миналата година септември месец, разликата е, че ние правихме опити. Много се надявах да е станало, на мен ми закъсняваше дори 23 дни, всекидневно си намирах уж симптоми на бременност - всяко къркорено на корема, болки в гърдите, главоболие, изнервеност и какво ли още не. 4-5 отрицателни теста, много сълзи, но не се отказах и продължавай да мисля, че съм бременна. В крайна сметка след посещение при лекар се оказа, че просто фоликулът не се е спукал, поради употреба на антибиотика и до няколко дни ми дойде.
Съжалявам, надявам се да се окаже желания за Вас резултат.
Виж целия пост
# 7
тестовете за бременност показват вярно. Не сте бременна.
Виж целия пост
# 8
На колко години си ?
Виж целия пост
# 9
на 26 съм ....
Виж целия пост
# 10
тестовете за бременност показват вярно. Не сте бременна.

Не не показват вярно при всеки!!! Чела съм доста коментари на жени с доказана бременност след дълго закъснение и доста отрицателни тестове!!! Прегледа при доктор ще покаже най добре, успех!
Виж целия пост
# 11
ако беше на мойте години - щях да ти кажа защо ти закъснява , за радост не си .
Но не е добре това - иди да те видят на един ултразвук . Може да е задържан фоликул - той обърква хормоните и е нормално да ти закъснее, да те болят гърди  и да си докараш всички симптоми на бременност.
Успех и пиши резултата Simple Smile
Виж целия пост
# 12
тестовете за бременност показват вярно. Не сте бременна.
Не не показват вярно при всеки!!! Чела съм доста коментари на жени с доказана бременност след дълго закъснение и доста отрицателни тестове!!!
Да, и като вникнеш добре в ситуацията се оказва, че са били я с много късна овулация, я тестове са правили прекалено рано, я са се наливали с вода до пръсване, я нещо подобно. 30 дни след последния полов акт няма тест, който да не отчете наличие на бременност.
Виж целия пост
# 13
Здравейте,
ходих на преглед. Каза, че няма бременност, няма и кисти. Всичко било наред. Лигавицата била тънка. Най-вероятно е на хормонална основа. След като споменах, че ме болят гърдите и имам ПМС симптоми, докторката ми назначи кръвен тест за бременност уж за всеки случай, да не би да е извънматочна...... Съвсем се притесних. Попитах, няма ли как извънматочната да се види на ехографа( гледа ме с вагинален) каза, че ако е много нагоре в “рога” може и да не се види. Обясни, че е малка вероятността да има извънматочна, но каза за да не изпуснем нещо ще направим кръвен тест. Иначе ми изписа Дуфастон, утре ще разбера резултатите от изследването и ако нямало нищо да почвам да го пия.........
Много се притесних с тази извънматочна бременност........
Виж целия пост
# 14
Мисля, че нямаш повод за паника, лекарката е действала рутинно, просто да изключи тази възможност. Едномесечна извънматочна бременност щеше вече да си я усетила...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия