Априлски бебета - тема 5

  • 42 168
  • 501
# 495
Влади ходи на градина вече и за разлика от яслата много му харесва. Аз си ходя на работа. Всичко е нормално. Заради следобедният сън заспива доста късно, но аз вече свикнах. Simple Smile
Виж целия пост
# 496
И Енес харесва градината и ходи с желание,а с яслата беше мъка. Миналата седмица беше доста болен,та и тази седмица ще сме си вкъщи. Иска ми се и аз да започна работа,но сме самички,а таткото е по цял ден на работа и май няма да е скоро. Много хора ме питат за второ,но ми се вижда много сложно с две деца да се оправям. Остана малко и до рожденният ден,чака го с нетърпение.
Виж целия пост
# 497
Моето още от първи ден заобича яслата а сега на градина отива и се връща пеейки песнички. От няколко седмици ходят заедно със сестра си която декември стана на две години. Тя също бързо свикна от първи ден е по цял ден.
Аз сега съм в отпуска, но мисля да напусна с две породени трудно ще работя в областния град и да пътувам.
Виж целия пост
# 498
Моята Цвети ходи на детска градина, но много боледува. Най-много две седмици изкарва и след това е болна. За съжаление има по-малък брат, почти на две, когото постоянно заразява. Опитах да я спра от градина известно време, но пак се разболяваха. Тя напоследък много мрънка - все нещо не ѝ харесва, не иска и т.н. При вас априлчетата имат ли някакви промени в характера?
Виж целия пост
# 499
Ами моите породени постоянно мрънкат ако не е едното ще е другото. Опитвам се да балансирам между двете, априлчето слуша но малкото е голям инат.
Виж целия пост
# 500
Моят мрънка всеки ден, тръгвайки за детска, не иска. Там, обаче, е добре. Като цяло е с инатлив характер, не иска и за ръка да го държа като пресича, а е ясно, че не може. Направя ли нещо вместо него, което е искал, почва да се тръшка за "всичко отначало".
Гледам му работните листи от детската, ами едни драсканици, нищо не прави, но и аз сравнявам с каката. Вашите момиченца как са, защото момипетаъа6са друга работа, знам. Чорапите като обува гледа на някъде другаде, дърпа.. ти ненстава, връзките на панталоните отзад. Joy
Иначе любознателен, с чувство за хумор., схватлив за чисто момчешки неща, паметлив.
Виж целия пост
# 501
Не иска да се облича сама, макар че знае как. Не са баш драсканици последно нарисува къщичка.
Днес наредила пъзел сама пратиха ми снимка от градината.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия