Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

В момента чета... 61

  • 42 348
  • 742


Важно!
Желателно е когато споделяте впечатление от дадена книга да внимавате как го правите. Това предупреждение не цели въобще да ви откаже от споделяне или питания, напротив! Но често, все още под въздействието на емоцията от прочетена книга се прибързва в споделянето. Нека коментирането на ключови моменти, развръзка, убиец и въобще всичко, свързано със съдържанието, което би разкрило важна информация, да бъде поставяно в скрит текст! За целта, вмъкнете текста, който искате да скриете между скобите [спойлер][/спойлер], на латиница - spoiler. Уважавайте правото на непрочелите все още книгата да й се насладят максимално, когато решат!
Как да поставите картинка в мнение:
- когато желаете да покажете корица на книга, която четете, е необходимо да копирате, сложите адреса на картинката между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между img и /img, поставени в скоби - [имг] [/имг]. За намаляване на изображението, ползвайте img height=250 или img height=300, след това адреса и накрая /img, съответно пак със скоби, ето и пример:
[имг хеигхт=250]http://....................jpg[/имг]
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема!
Аз съм с:

Виж целия пост
# 2
Аз отдавна не съм споделяла впечатления, а напоследък прочетох няколко много хубави и разнообразни книги.

Започвам с "Тяло под роклята" на Галин Никифоров - малко тъжен, но чудесен български роман на интересна тематика. Талантлив автор е Галин, това са впечатленията ми след две негови книги.

"The Sentence is Death" на Антъни Хоровиц - мисля, че се пристрастявам към този писател. Пише приятно, разтоварващо и забавно.  С нетърпение ще очаквам следващите му книги.

"The Last Town " на Блейк Крауч - това е третият роман от трилогията Пайнс. Много ми хареса, макар да ми вървеше малко трудно в началото, защото отдавна четох другите две книги и бях позабравила някои неща.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата, Вени! Flowers Hibiscus Аз си напредвам много приятно и с двете книги (The Strawberry Thief на Джоан Харис и петата за Себастиан Бергман) и ми харесват много. Е, тази на Юрт и Русенфелт е по-напрегната, разбира се.
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата, Вени Flowers Hibiscus

Прочетох "Normal people" на Sally Rooney, трудно навлязох в историята, беше ми скучна в началото, но после се разви много силно.

Сега чета "Какво забрави Алис". Както и с други нейни произведения, авторката се движи съвсем по ръба между чиклита и драмата, много ми допадна тази комбинация и засега ми държи интереса.
Виж целия пост
# 5
Аз започнах книгите на Юси Адлер-Улсен. В момента чета Жената в капан и много ми харесва стила. Историята също си я бива.
Виж целия пост
# 6
Благодаря за темата. Полезни сте ми.
Върнах се в юношеските години с "Баскервилското куче". Оказва се, че почти нищо не помня от него.
Виж целия пост
# 7
Дочитам Срив на Б.А. Парис. Странна книга, още от началото ми проблесна кой стои зад всичко това, но дали ще е така и на края? Силно се надявам да ме изненада.
После не знам накъде да се насочвам.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата,още дочитам Крадеца на книги .
Виж целия пост
# 9


Тази книжка чета. За момента много ми допада.
Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата.
В момента дочитам „ Джентълмени и играчи” Джоан Харис. След това мисля да продължа с „Рецепти за съвършен брак” Кейт Кериган.
Виж целия пост
# 11
Благодаря за темата, Венка! Heart
Аз започнах "Имаго", първа среща с Радостина Ангелова.
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата , Венка! Heart И аз тук, да не ви изпусна Wink

Не съм по много по темата , не чета роман в момента, ами книгата "Как децата завзеха властта" от Давид Еберхард.
Авторът е шведски детски психолог с 6 деца (някъде прочетох, че са 9, но 6 някак си ми звучи по-реалистично и не толкова ужасяващо  Joy) и е изпробвал върху тях различни теории за възпитанието.
Много интересно четиво, разкриващо реалността на детецентричното общество и до какви последици довеждат прекалено либералните принципи на възпитание на децата.
В превод на прекрасната Ева Кънева Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Благодарности за новата тема!
Вчера си пренареждах библиотеката и непрочетените четива съвсем не са малко,къндълът и айпадът са пълни,недовършени списания и т.н.....имам огромни запаси:)
Сега чета “Птиците”...в началото съм,малко в стил Кинг,филмът като дете съм го гледала и нямам спомени.
Виж целия пост
# 14
Благодаря за темата!

Записвам се с "Прилепът" на Несбьо. Баво ми върви, не ме грабва много, а и време нямам кой знае колко.

От намалението на Озон покрай 24 май се сдобих с "Убийството е всичко", "Където плачат раците" и "Моя абсолютна любима". И друг път съм го писала - тази тема ще ме разори Grin Онзи ден споделих на една приятелка, че се надявам да се преродя пак в човек, че да си допрочета книгите, ясно е, че тоя живот няма да ми стигне Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия