Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Препарати за съдомиялна - 10

  • 37 380
  • 766
# 15
А дали е възможно от солта да не мие добре?
Виж целия пост
# 16
А дали е възможно от солта да не мие добре?
Не. По-скоро пипни настройките на солта. Щом пишеш, че при вилиците виждаш проблем, опитай да я намалиш с 1 ниво.
Виж целия пост
# 17
Здравейте. От година имам съдомиялна на Бош. В началото си купих сол на лидл и до скоро бях с нея, но свърши и взех ма сомат. Също така ползвам финиш all in one таблетки, кутията скоро ми свърши и пак взех такива (от кауфланд 100 за 17лв). Забелязах, че от скоро нещо не ми мие хубаво от кое от изброените може да е? Пробвах веднъж и с гела на сомат сякаш беше една идея по-добре, но пак вилиците не бяха както преди.
Занчи хем ползваш all in one таблетки, което поредполага и сол, хем ползваш отделно сол? Не каза включваш ли функция мултитаб като миеш с табетки /ако изобщо имаш такава/? Възможно е солта да ти идва в повече.
Виж целия пост
# 18
Мнение заза Финиш гел другата седмица ще е на промоция в Кауфланд 2 за 1 (две туби по 1,5 ) чудя му се.
Виж целия пост
# 19
Според мен е по-добре от Somat Gel, заслужава си.
Виж целия пост
# 20
И на мен Финиш гела ми харесва повече от този на Сомат.
Виж целия пост
# 21
Пак съм аЗ, мнение за течността за плакнене на Дм ? Сега имам на Финиш ( беше в съдомиялната подарък) , обаче се чудя дали да не се заредя с още от Кауфланд 2 за 1 тоест 2  (800 мл )за 6.90 лв. 
Виж целия пост
# 22
Аз не намирам смисъл от течност за плакнене , не стига химията от препарата, та после от течността която остава по съдовете!  Още имам Finish Rinse Aid , който съм го ползвал няколко пъти и не възнамерявам да повторя.
Виж целия пост
# 23
Здравейте! От 2 седмици най-после се сдобих със съдомиялна, но дори и след като изчетох от-до инструкциите, както и доста от темите тук, имам няколко въпроса:

1) Сложих сол още в самото начало, според инструкциите, но тъй като ползвам таблетки на Феъри ол ин уан, май се оказва, че не е трябвало да слагам?! Но все пак съм от Варна, а тук водата си е доста варовита.....Дали да продължавам с комбинирани таблетки, или да взема такива без сол?
2) Как да преценя, че солта е свършила? Зверих се в отвора, но не виждам добре дали има или няма?!
3) На колко време приблизително почиствате съдомиялната? В указанията пише на 2 месеца или след 60 сесии. Обаче аз пускам повече от 1 на ден....Трябва календар ли да си водя, че да не забравя? Също и за филтрите - как да не забравям да ги чистя (пише веднъж седмично...). Кажете някоя хитринка да не забравя, или да си отбелязвам по някакъв начин Memo
4) Четох, че вместо таблетки може да се ползва прах и гланц отделно. Да не говорим, че от тия таблетки ми се понадраскаха доста чиниите.....Обаче, търсих в Била, в Лили - е нема такова нещо. Продавачките вдигат рамене и ми дават пак таблетки. Да не би да се казва по друг начин?

Благодаря ви предварително за помощта!
Виж целия пост
# 24
Имаш индикатор за сол на дисплея, ще ти светне, като свърши.
Аз сол си слагам отделно, мия с капсулите на феъри. Има ги в Елитис, щом си от Варна, доста често ги пускат на промоция.

За почистването - трябва сама да си намериш начин да не забравяш. Филтрите мия с профилактиката. Преди и след нея.

Прах има в ДМ и Кауфланд. На Кауфланд ККласк праха много го харесвам. Но с него предимно действам за силно замърсени за предмиене.
Виж целия пост
# 25
Много ти благодаря, Dicewithoutnumbers!
Обаче моята съдомиялна няма индикатор за сол! Прегледах я цялата, изчетох отново инструкциите....

И още един тъп въпрос - къде точно се слага прахът? В отделението за таблетката ли? Струва ми се твърде малко и плитко...

Забравих само да спомена - съдомиялната е Евролукс, модел DW12VE-A++-6

Виж целия пост
# 26
Ами, пише, че има.
На 12 стр. има едно като звездичка , горе в ляво от цифрите, а от долу е за гланц!
http://www.leksgroup.com/uploads/products/13199.pdf
Виж целия пост
# 27
Там се слага, да, аз слагам 2 - 3 лъжички от 5 мл ако ще мия само с него. Иначе за силно замърсени слагам в отделението дето е до това за основно миене колкото се събере.
Виж целия пост
# 28
Здравейте, момичета. Някой от вас да ползва таблетките на Frosch? Откъде мога да ги купя? Има ли ги по магазините изобщо? Знам,че са едни от най-безопасните като състав, но не съм ги ползвала още и не мога да ги намеря. (
Ще сьм благодарна ако някой сподели.
Виж целия пост
# 29
Здравейте и от мен, и аз отскоро се боря с една съдомиялна, ще ви задавам тъпи въпроси 😸
Взехме таблетки на Финиш all in one от промоцията на Кауфланд, обаче пуснах 2 тенджери, и не съв доволна, не ги изми добре. Според съпружието не съм ги наредила добре, може и да е прав. Сега чета, че сте доволни от Феъри, ще ги пробвам по нататък. Той иска да сложим и сол(някой му бил казал) но като ви чета тук, ползвайки тези таблетки не ми трябва сол нали така, за София става въпрос, водата не е варовита.
купихме и гел на Финиш, някой път ще го пробвам и него, обаче не мога да разбера къде се сипва това нещо, там където се слага таблетката ли, и като се използва гел, трябва ли да се слага сол?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия