Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 5

  • 20 142
  • 768
# 765
И аз питах моята лекарка за късна фетална. Понеже ходя в частна болница, бях убедена, че ще ми каже да отида и то при тях и ще ми изреди някакви имена, с които работи.
Каза ми: ако искаш ходи за твое спокойствие Grinning
Така или иначе си бях решила да не ходя. Не знам защо, но съм сигурна, че ще отида и ще ми кажат отново: всичко е наред с бебето. И причина номер 2 - на моя приятелка на късна ФМ в същата болница, уж големи светила, чака се за часове и я изплашил доктора, че вижда нещо на стомаха на бебето. Отиде после на друго мнение и се оказа, че нищо му няма. Ама като ти го каже такова светило в медицината ...
Та с две думи - е затова няма да ходя Grinning
Виж целия пост
# 766
Здравейте момичета , с тези води и аз се шашнах , днес бях на преглед - видях бебето голямо мишонче е 750 гр. Водите ги замериха и ми казаха , че всичко е наред . Олекна ми . Пуснах си изследвания и утре ще разбера колко ми е хемоглобина , кръвната захар ... вероятно ще се наложи да приемам допълнително желязо .
Виж целия пост
# 767
Заповядайте в новата тема. И в нея всички до термин да изкараме Heart
https://www.bg-mamma.com/?topic=1127569.new#new
Виж целия пост
# 768
Тези от вас, които имат тромбофилия , кога изследвахте последно Д-димер и какви бяха стойностите?
Моят се е качил на 1,05 и като гледам реф. стойности за бременни, в края на 2 триместър е нормално, но пък винаги ме стряскат резултати извън нормалната реф. стойност..

Д-димерът при бременни може да се покачи и три пъти. И моят беше завишен с 1 единица , беше 3,06, и всичко се оказа ок. Но си има и други изследвания, които го съпътстват, ако е завишен и има съмнения за тромб.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия