Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за статус и начин на използване на имот

  • 528
  • 3
Здравейте,

Натовариха ме с отговорността на един стар имот, който се е давал под наем като студио за красота, но има статут на медицински център. Аз обаче искам да ползвам част от имота за офис. Въпроса ми е следният. Имота си има вход откъм булеварда и е обособен в отделен обект. Аз обаче искам да питам дали е законно да отворя стария вход откъм входа на кооперацията и да си ползвам него след като преградя имота на две? Другото за което се замислям е как се решава казусът с водата и тока - трябва два водомера и два електромера ли?
Виж целия пост
# 1
Отиваш при архитект със всичките документи на имота, обясняваш му какво искаш, сформира екип, който изготвя проекти и с тези проекти отиваш в съответните институции.

П.П. Ако наемателите се съгласят на контролно мерене на ток и вода, може да се разминеш с тия неща...но как се оправя това счетоводно хич нямам идея. Всмисъл, че не е особено редно....
Виж целия пост
# 2
Защо ми е архитект - тя старата врата си стои, само е замазано отвътре? Освен това аз съм съгласен да сложа 2ри електромер и 2ри водомер ако съответните дружества благоволяват да предоставят подобни услуги.
Виж целия пост
# 3
Иди в съответните дружества и питай какви документи ти трябват! Wink
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия