Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на столче за хранене

  • 152
  • 9
Привет на всички,

Не можах да намеря голяма тема за столчетата, за това си пускам своя.
Дойде време да купуваме столче за хранене.

До момента се бяхме спряли на Peg Perego Siesta. От няколко дни, обаче мислим, че нищо от екстрите му, няма да са ни нужни - колела, шезлонг, позиции на гърба.
Поради това, искаме да си вземем просто столче, НО стабилно. Столче, на което да може да оставиш детето за малко без надзор. Разгледахме доста столчета, но повечето дори без да ги пипа човек, вижда че са афифни.

Та, имате ли опит и можете ли да порепоръчате столче, което е стабилно и има най-много регурлиране по височина?
Виж целия пост
# 1
Няма по-добро столче от бялото обикновено на Икеа. Стабилно, леко, изчистено и се ползва дълго време, ние лично 3г го ползвахме. Взимате и възглавнички и става идеално. Всичко друго което съм виждала не си струва парите. Нито ви е нужно регулиране на височина, нито облегалка да се регулира. Детето не се предполага да яде в легнало положение.
Виж целия пост
# 2
Верно ли ще дадете 400 лв. за стол за хранене? Та, това си е чиста разсипия.
От мен още един глас за Икейското столче. Детето ми е на 3 и половина и все още го ползваме. Няма по-добро и икономично решение.
Виж целия пост
# 3
Това ли - https://www.ikea.bg/childrens-ikea/children-3-7/Junior-chairs/ur … an-3593/00165213/ ?

Детето е на 7 месеца, няма как с това.
Виж целия пост
# 4

Не, ето това https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Highchairs/antilop-57662/29067293/ + тази калъфка https://m.ikea.bg/childrens-ikea/baby/Highchairs/klammig-66789/20373089/

Моето го сложих на 5 месеца в него
Виж целия пост
# 5
Понеже каза "бяло" и за това Simple Smile

Добре, ще го проверим, и без друго имаме списък за от там Simple Smile

Благодаря за мненията!
Виж целия пост
# 6
В ресторанта на Икеа ги има, отивате и тествате, няма да се разочаровате а и ще спестите доста пари. Да не казвам колко е леко и компактно, не заема място и лесно се размонтира.
Виж целия пост
# 7
За сина ми ползвах Пег Перего - някакъв модел, който звучеше като Зироу Папа не знам си к'во си. Столът беше изключително удобен. С една ръка се махаше таблата му, което е важно, когато с другата държиш бебето. Ползвахме, докато детето навърши пет години, и то не само за ядене. На него седеше винаги когато искаше да бъде с нас на масата - за да рисува, за да пише, за да играем на настолни игри. Затова регулирането на височината ни беше много полезно.

Смятам, че това ми беше една от успешните покупки за бебето. За сравнение при прибирането си в България ползвахме стол на Косато. Не знам каква му беше цената, защото не го купувах аз. Е, няма по-голямо дърво. Таблата се сваляше само с две ръце. Освен това дамаската започна да се къса на втората година, при положение че столчето се ползваше два пъти в годината за по две-три седмици.
Виж целия пост
# 8
Синът ми израстна с това столче на KidsKit - https://misto-bg.com/produkt/%d1%81%d1%82%d0%be%d0%bb%d1%87%d0%b … bd%d0%b5-hi-seat/
Леко и практично - почиства се бързо и лесно, може да се носи навсякъде и не заема много място.
Виж целия пост
# 9
Кухнята ни е малка и търсих нещо компактно. И за двете деца използвахме първо това https://www.hippoland.net/primi-sogni-stol-za-hranene-za-masa
А след 1-1,3 годинка, това https://www.hippoland.net/bertoni-d-rven-stol-za-hranene-woody
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия