Сицилия - 3

  • 48 650
  • 763
# 30
Бихте ли споделили впечатления от Сицилия?
Виж целия пост
# 31
Ами , трета поредна тема все впечатления се споделят Grinning
Виж целия пост
# 32
Така е😊Вчера се разхождах виртуално из градовете чрез различни видеа и ми се стори доста мръсно и хаотично,направо чак се шокирах от обелените и неподдържани фасади на сградите ,та затова взех да се чудя дали наистина е добра идея Сицилия🤨☹🤔/Посетили сме всички части на Италия без Южната и се надявам да не се разочароваме/.
Имам въпрос:от Катаня до Ното как  е най -добре и бързо да се придвижим ?
И половин и половин ден за Ното стига ли ни ?Съответно и идея от Ното до Сиракуза?Автобусите как вървят и откъде се хващат?Цена?
Виж целия пост
# 33
Такива фасади са запазена марка дори и в Рим. Какъв е проблема? И Катаня по мое мнение е най-непривлекателното място на острова.
Най-добре с кола под наем.
Виж целия пост
# 34
С уточнение,че имаме 4 дни и Катаня ни е изходна точка-там ще се позиционираме -плаж не ни интересува.И все пак половин ден за Ното стига ли?Не ни се кара по пътищата ,а и нямаме толкова време.
Виж целия пост
# 35
Стига, да
Виж целия пост
# 36
Автобус или влак препоръчвате?
Виж целия пост
# 37
За Ното - автобус, защото спира точно в началото на туристическата зона, гарата е малко по-отдалечена на около 1 км и нещо
13 евро е билет отиване и връщане от Катаня
в Сиракуза гарата е близо до автогарата и няма значение кое ще ползвате
Виж целия пост
# 38
Много,много  благодаря ,всеки съвет ми е ценен така или иначе ще се ходи в Сицилия,пък се надявам са ни хареса.
А бихте ли дали препоръки за заведение за хранене  с по-централна локация  в Катаня с добра кухня и приемливи цени за хапване вечер след тура?
Виж целия пост
# 39
Tripadvisor дава страхотни предложения в зависимост от местоположението ви. Ние лично сме пробвали тази тратория и беше страхотна - Trattoria del Cavaliere, Via Paternò, 11, 95131 Catania CT, Italy.
Виж целия пост
# 40
Благодаря!😊
Виж целия пост
# 41
Ние също сме вечеряли във въпросната тратория. Потвърждавам, че е много хубава!
Виж целия пост
# 42
Здравейте, другата седмица с моя приятел ще заминаваме за Сицилия, по-точно в Катания ще спим. Искам да попитам с престъпността как стоят нещата? И с плажовете също. Наскоро намерих публикация, че мъж е нападнат от акула и малко ме стресна като цяло. 😅
Виж целия пост
# 43
Да раздвижа малко темата😊
Имам няколко въпроса:
За Катедралата в Катаня за да се качиш отгоре/видях много хубави снимки от терасата там/-има ли вход и колко е таксата?
За Монреале колко време би ми стигнало за разглеждане-1/2 ден достатъчно бързо може ли да се видят основните неща?
Виж целия пост
# 44
Здравейте, на 22.09 кацаме в Катания с късния полет на Уйз. Мислим да вземем кола под наем и оттам да тръгнем към Марина ди Модика където да ни е първа нощувка.Да, знаем че ще бъде доста късно и за това искам да попитам как е пътя, хубав ли е, има ли нещо от което да се притесняваме. Аз снощи  нещо се филмирах и започнах да си представям как ни спират и ни обират посред нощ и ни оставят на пътя.😂😂😂😂
Мислим там да сме 4 нощувки и да разгледаме наоколо  Сиракуза, Рагуза, Ното, Модика и тн.
Следващото дълго пътуване ще ни бъде от Марина ди Модика до Чефалу където ще останем още 3 нощувки и ще използваме да разгледаме и северната част.
Как ви се струва като цяло, отиваме на сватбено пътешествие, искаме да съчетаем туристическата програма с релакс, плаж, почивка.
Приемам всякакви съвети както и за маршрути, така и за хубави места на които да се отбием, за да използваме максимално свободата на колата.😊
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия