Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XX

  • 48 055
  • 727
# 30
И моя лидълски кантар прави същите неща. Като го разходя по целия апартамент съм от 24 кг до 74 кг. Просто са некачествени.
Виж целия пост
# 31
кантарите мерят различно на различни повърхности/места. Сестра ми си има "плочка за теглене" Grinning тоест винаги поставя кантара на една и съща плочка.
Виж целия пост
# 32
Знам, че мерят различно, но във всички други стаи мереше точно където и да съм го поставила. В спалнята и на паркета и килима едно и също. В кухнята, в банята на плочките също като в спалнята. В другата спалня на килима пак като в другите стаи. Само в хола мереше различно. А кантара го върнах още следващия ден, не ми трябва още един, който да ме лъже Grinning
Аз не, че съм се скъсала да се меря, ама това ми остана като странен момент. Аз вярвам, че за всичко случващо се, си има съвсем обяснима причина.
Виж целия пост
# 33
Електронните кантари мерят различно когато се местят. И когато им свършват батериите също. И то с доста голяма разлика. Може да има лек наклон мястото там.
Виж целия пост
# 34
HumbleDrumble, разкажи нещо за преплитането на измерения. Твоята гледна точка винаги ми е интересна.
Мерси 🤗 Да отдъхна и да си събера мислите.  А и през нощта най-добре ми тече мисълта, като че ли. Когато съм в полусън 🤪
Виж целия пост
# 35
Здравейте,
включвам се и аз с една случка преди доста години и все още не мога да си я обясня.
Бях малка на около 10-11год. Дядо ми беше починал 3 год. преди това и пътуваме с наще към Варна, когато се разминаваме с една каруца и какво да видя - същия дядо ми с възрастна жена. Никога няма да забравя този момент. Все си мисля, че може би наистина всеки си близнак някъде по света, но да видя починалия ми дядо точно така както го видях за последно малко ме учуди.

И още нещо, което установих преди 3 седмици. В лидъл имаше ел. кантари и си взех, защото все си мислех, че които имам сега не са верни. И почнах да се меря като го местя на различи места. В спалнята където и да беше сложен мереше едно и също. Слагам го в хола и едно място мери вярно, на друго по малко. И казвам на моя мъж за това и той се измери и му стана странно и на него. И накрая ми вика я го сложи под касата на вратата на хола защото с приближаването мереше все по малко, и като се качих ме измери 24кг, а съм 63 и той като ме вкара в някакви филми, че имало нещо в стаята, но би трябвало да си има разуно обяснение. Естествено минах и през всички други стаи и там нямаше проблеми. И се сетих, че баба ми живееше при нас няколко месеца, година преди да почине. Тя не можеше да се движи сама и през деня стоеше във хола и си гледаше цял ден телевизия. И съм чела (не знам до колко е вярно), че понякога покойниците посещават местата, където им е било хубаво.

П.С. И това може да не е толкова странно, но тя почина на Антоновден т.г., а моя мъж се казва Тони.
Вярва се, че с настъпването на Последния ден, един от признаците ще е слизането на мъртвите на земята.
Със сигурност, кантарът те е измерил 24 кг следствие електромагнитно влияние.
И пак ще говоря за пустия му колайдер. Когато сефте го пуснаха преди девет години, когато беше направен първият експеримент, на моята приятелка й се обърнаха огледално цифрите на електронния й ръчен часовник. Който беше нов. Аз още тогава й казах, че тепърва "интересното" предстои. Междудругото сънувах преди години че съм в някаква лаборатория за производство на висша военна технология. Изработваше се ядрена бойна глава за ракета от плутоний. Виждах всичко ясно и с големи подробности. След години разглеждах снимки на колайдера и ми стана едно особено, когато видях мястото от съня си. 😜
Виж целия пост
# 36
Ще чакам включване с нетърпение. През това време отивам да чета за колайдера, незнайно защо ми е избягал от любознателната същност.
Виж целия пост
# 37
кантарите мерят различно на различни повърхности/места. Сестра ми си има "плочка за теглене" Grinning тоест винаги поставя кантара на една и съща плочка.
И аз съм така🤣🤣🤣Само една плочка в кухнята мери точно.
Виж целия пост
# 38
При денивелация на пода с няколко милиметра само (няма как да се види и усети) кантарите мерят различно. Често в къщи някой е радостен, че е отслабнал ама то е зради неравен под. Не се психирайте Simple Smile Де да може да ме премери някой кантар барем 2 кила по-малко, па било то и заради дух Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Виж целия пост
# 39
Подсетих се и за различните огледала. Не е странно и напълно обяснимо, също като с кантарите, но имам си любими огледала, на които винаги изглеждам прекрасна и други, на които не мога да се понасям като се погледна. Blush
Виж целия пост
# 40
Ами това с огледалата е обяснимо. Някои са леко криви. Ние изхвърлихме едно такова, понеже от едната страна разширяваше образа.
Кристално огледало обаче не греши.
Виж целия пост
# 41
Не знам дали е странно и паранормално или просто ми е било ниско кръвното, но вчера цял ден усещах някакви вибрации с ниска честота, сякаш ми бучи вътре в цялото тяло и трепти. По едно време имах и усещането, че съм в сън и се наблюдавам отстрани, бях доста объркана и много се изплаших. Даже се замислих дали да не ходя на лекар Grinning Днес не ми се е случвало още, дано и не стане пак. Дали вие имате някакво обяснение?
Виж целия пост
# 42
Нещо като деперсонализация, дереализация, така си го обяснявам. Аз имам същите моменти, но съм с пан. разтройство и за мен е нормално.
Виж целия пост
# 43
Ами това с огледалата е обяснимо.
Скрит текст:
Някои са леко криви. Ние изхвърлихме едно такова, понеже от едната страна разширяваше образа.
Кристално огледало обаче не греши.

Нали и аз това казах. Просто се сетих и направих малко офтопик. Не е само от кривина, много други фактори. Най-любимото ми е монтирано срещу светлината и леко под ъгъл.


И аз често се чувствам сякаш главата ми е в космоса. Хахах, как го обясних. Някакво психосоматично чусвство такова...
Виж целия пост
# 44
И аз съм с паническо разстройство, но досега такова нещо не ми се беше случвало.
По едно време си мислех, че откачам или халюцинирам. Сетих се за темата, защото нькой беше писал за астрално пътуване и не знам да не е нещо такова. Беше много странно. Все едно не съм аз и гадно бучене.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия