Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сватба, булките на 2019, тема 6

  • 19 442
  • 744
# 735
Това обсъждане на такива ключови неща (като песните и игрите) в последния момент е много натоварващо. Всички будещи булки, помислете за това Пт сега, защото аз днес бях доста изненадана. Да мислиш специфични въпроси за игритр, специални песни за този и онзи, ами не се получава така на момента. Аз обичам да си помисля добре и да го направя като хората. Иначе претупано ми идва.
Благодаря ви момичета за съветите! Избрахме си песен Simple Smile
Виж целия пост
# 736
Песен за танц с баща- Hero на Mariah Carey.
Виж целия пост
# 737
На мен фаворита ми е Photograph na Ed Sheeran , както каза biserra, много е силна. Иначе и Perfect я обожавам, но имам чувството че всички я вземат. Иначе и Jason Mraz -I''m yours много ме забавлява. А танцът с булката и бащата мисля да е нещо забавно , но още не знам какво. Grinning A кумовете и те не са избрали още.
Виж целия пост
# 738
Наши приятели бяха с две спортни коли. Шофираха младоженецът и кумът. За паркирането се грижеха техни приятели, които пазеха място, а пред ресторанта директно поеха колите. Беше красиво.
Виж целия пост
# 739
И при нас младоженецът ще си кара.
Ох, момичета и аз съм на вълна песни - мисля когато вървя към олтара да бъде Marry you на Бруно Марс.
За танц баща-дъщеря съм харесала на Нели Рангелова - Писмо до татко, но аз само като я слушам сега и ми текат сълзите, а представям си тогава...
Търси се още:
Песен за младоженец-майка
Танц на кумовете
Влизане в ресторанта.. Помощ!
Виж целия пост
# 740
Момичета и аз да се включа отново Simple Smile Ние имахме песни за изнесения ритуал при представянето, и за влизането в ресторанта за всички, но ако трябва да съм честна даже не помня точно какво сме избрали и чакам видеото да ни подсети хах.
EIIie песен за баща с булка и младоженец с майка му избрахме на Роси Кирилова - Възрастни деца
Марулета честито на младото семейство, прекрасни са, много любов и сбъднати мечти.
Рали, и ти си страхотна, радвам се че си изкарала така на партито, пожелавам да си толкова доволна и от предстоящия голям ден.
Нашата песен сигурно няколко пъти я споменах - Celine Dion - The Power Of Love (не мога да спра да гледам танца ни и да се вълнувам, доволна съм хих) , а песента която избрахме за кумовете беше - John Legend - All of me.
Въпреки че сватбата ни мина преди повече от месец, не спирам да се вълнувам в сватбената ни групичка и да ви чета Simple Smile Хубав ден
Виж целия пост
# 741
При нас нямаше танц с родители,поради обективни причини.Не че тати не танцува с момичето си,но не беше обявено специално.Ние,фамилно си имаме наши си любими песни,на които си избухваме и нямаше нужда от специална такава.Аз категорично не исках кахърните песни при извеждане на булката от дома.Изведох децата под звучите на Сватба на Николина Чакардъкова,много много любима наша песен.В ресторанта влязоха на Менделсон.Първият им танц беше на една песен на Лия/като ми казаха си викам "егати чалгията-срамота.Обаче песента няма нищо общо с чалгата,много хубава балада с хубав текст./"Сини очи"-дъщеря ми е със синьо-зелено-кафеви,според светлината.Зет ми е избрал песента.
   Да ви кажа,сега след като всичко мина,радвам се,че не спестихме нищо от традиционните неща,които се правят на сватбата.Толкова беше хубаво,а доста от нещата ми се струваха абсурдни просто.Синът ми се пазареше със зет ми,извади един дълъг рибарски ботуш на съпругът ми,зет ми ахна.На двете порти стояха девер ми и съпругът на сестра ми.И двамата големи едри мъже,които познават зет ми,имат си истории  и закачки заедно,имаше много смях и хумор.На пътеката пред къщата бебчето не приятелка на дъщеря ми се разплака,зет ми трябваше да го успокои,за да мине напред.На стъпалата за 2я етаж му направихме чинийка с лимончета,под тях листчета с имена.Уцели от първия път.Бях сложила подвеждаща стрелка Булка към първия етаж,и гостите тръгнаха натам.Но младоженецът знаеше къде е момата.На вратата на 2я етаж приятелките на дъщеря ми му задаваха въпроси,свързани с техни общи истории,преживени смешни неща,купони.
   Изобщо едно такова весело и с хумор беше всичко.
   Не се притеснявате,момичета,всичко ще си върви по план.Просто се отдайте на емоцията,пуснете се във танци и  вярно,че всичко е като миг!
Виж целия пост
# 742
Ох, като те чета Марулета ми става толкова хубаво и леко тъжно, че вече е минало.
В началото като организирахме сватбата исках съвсем скромна без много гости и без извеждания на булки и т.н. После поразмислих малко и реших, че сватба веджън се прави и поне да е както трябва. Не съжалявам за нищо,което включих.
А и в началото мислех без видео, но като видях видеото. Сцената на първото ни виждане е просто.. толкова красива. А и после като се гледам колко съм щастлива и даже си поревавам на видеото Simple Smile)
За да не е абсолютен спам качвам една снимка на прическата ми.
Виж целия пост
# 743
Аз имам една много любима песен за дъщери - Огън на ПИФ. Не е масова, не знам и дали става за танцуване,обаче ми е супер въздействаща.
Виж целия пост
# 744
Момичета, заповядайте в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1130920.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия