Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Руска детска градина Русская школа

  • 296
  • 2
Здравейте мами, отдавна проверявам из форумите всичко за което се сетя и обикновено откривам нужното. Пред мен обаче стои въпрос, за който не можах да намеря мнения никъде.
Предстои ми записване на детето в детска градина, търся частна такава, тъй като големия ми син е в държавна и не съм доволна. След дълго търсене и проверяване се оказва, че в много частни градини места няма. Намерих една в която има места, групите са малки, двора е голям, но е руска - тоест говори се изцяло на руски като превеждат само в началото докато детето свикне. По-принцип се предполага че децата спокойно научават чужд език докато са малки, но никога не съм се замисляла за това децата ми да учат руски...
Никъде обаче няма мнения за тази градина - Русская школа, намира се до метростанция Жолио Кюри. Ако има родители, чийто деца са там или пък на техни познати моля да споделите мнения.
Виж целия пост
# 1
Има две теми - Кой в коя градина е? и Кой ще се похвали с градината на детето си? В тях една майка много я хвалеше. Ето ги:
https://www.bg-mamma.com/?topic=72352.705
Виж целия пост
# 2
Здравейте! Нашият син е в тази градина вече втора година и сме супер доволни! Сега ще пускаме и малката от септември.
Според мен, всеки език е плюс и спокойно мога да кажа, че детето за тези почти 2 години вече говори и разбира свободно руски и то при положение, че вкъщи не се говори руски изобщо. Иначе и от английския език там съм доволна- не го е проговорил още, но разбира въпроси, брои, знае доста песнички и успяват и там да му задържат интереса сериозно.
Отделно, всеки ден са навън на въздух да играят-имат хубава нова площадка в ограден двор. Имат и занимания по футбол, танци, йога, пиано, цигулка, рисуват доста- като цяло има за всеки вкус😊. Мисля, че от тази година имат и шах, а и ще вкарват за новата година айкидо и китайски, при записали се желаещи😁.
Ние имаме опит с още само 2 градини, които е посещавал синът ни, и наистина няма база за сравнение с опциите, които ни предлагат от тази(особено и като сложим фактора цена😁).
И най-важното за мен поне е, че ходи с желание там и е щастлив😊
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия