Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Спечелете детски слънцезащитен спрей помпа Eucerin Sensitive Protect SPF 50+

  • Публикувана: 21 юни 2019, 12:56 ч.
  • Последно мнение: 1 юли 2019, 12:42 ч.
  • 4 312
  • 273
Слънцезащитата през лятото е необходима за всички, но най-вече за децата.
Слънцето е техен приятел и спътник в безкрайните игри на открито, но за кожата им е безспорен враг, тъй като може да им нанесе както краткосрочни, така и дългосрочни вреди.

Детската кожа е по-податлива на слънчево изгаряне, защото е по-тънка от тази на възрастните, а бариерните ѝ функции и защитни механизми не са докрай развити. Тя не произвежда достатъчно меланин, а меланинът е естествената човешка защита срещу слънцето.
За да избегнем хиперпигментацията и фотостареенето в зряла възраст, трябва да подбираме качествена слънцезащита за децата си, която предпазва кожата едновременно от UVA и UVB лъчите.Eucerin® детски слънцезащитен спрей помпа Sensitive Protect SPF 50+ е продукт, с който детската кожа е ефективно защитена. Тайната му се крие във впечатляващата формула, която бързо се превръща в любима както на децата, така и на техните родители:

•   Продуктът има Advanced Spectral Technology, която комбинира широколентови и фотостабилни UVA/ UVB филтри за надеждна UV защита;
•   Съдържа Ликохалкон А и глициритинова киселина – съставки, извлечени от китайското растение лакрица. Ликохалкон А е мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, а глициритиновата киселина подпомага механизма на кожата да възстановява ДНК;
•   Sensitive Protect SPF 50+ е клинично и дерматологично тестван, с доказана ефективност дори за чувствителна кожа;
•   Формулата не съдържа аромати и е подходяща за лице и тяло;
•   Технологията ‘Anti-Stain After Wash’, заложена в продукта, предпазва дрехите на малчуганите и помага да се намалят петната от слънцезащита след пране;
•   Sensitive Protect SPF 50+ идва в голяма опаковка за цялото семейство, която има помпа за удобно, равномерно и бързо нанасяне на слънцезащитата;Важно е като родители да не преставаме да се учим и усъвършенстваме в грижите за децата си. Знаем, че улисани в игрите на плажа или край басейна, често е трудно да намажем децата си правилно и с нужното количество слънцезащитен продукт.
Затова споделяме нашата препоръка, която може да Ви ориентира.

Препоръката на Eucerin® за надеждна слънцезащита за детската кожа
Когато е възможно, използвайте облекло като щит срещу слънцето, а откритите части на тялото защитете с продукти като Eucerin® слънцезащитен спрей за деца Sensitive Protect SPF 50+.
Преди да намажете детето, разделете мислено тялото на различни области и разнесете обилно слънцезащитен продукт върху всяка от тях.
Не забравяйте, че подходящото количество слънцезащитен продукт варира в зависимост от възрастта на детето.
Ако използвате слънцезащитен спрей, препоръчваме около 5 впръсквания върху всяка зона при деца на възраст под 6 години. При деца на възраст между 6 и 10 години прилагайте 7 до 10 впръсквания. За деца над 10-годишна възраст правете между 10 и 15 впръсквания.


След като сте нанесли необходимото количество слънцезащитен продукт по правилния начин, не забравяйте да се порадвате смело на хубавото време, защото децата Ви са добре защитени и могат спокойно да играят в горещите летни дни.

Включете се в играта и спечелете!

В периода от 21 до 30 юни разгледайте нашите съвети и препоръки и ни кажете кои от тях бяха най-полезни за Вас и защо. На 1 юли ще обявим петима щастливци, коментирали в темата, които ще спечелят комплект детски слънцезащитен спрей и играчки за плаж.
Желаем слънчево лято и успех на всички!


Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК
# 1
Благодаря за ценните съвети и препоръки ,   моята дъщеря е все още малка , само за 5 месеца и темата ме вълнувала много , защото е много бяла. Задължително трябва да ползвам слънцезащитни продукти през летния сезон и честотата, и пръсканията на продукта е много ценен, и важен съвет, и препоръка т.к бебешката кожа е много нежна и деликатна ,и има нужда от пълна защита.Също така батко и също ще е защитен , той също е с бяла кожа и се изрива от слънцето , когато не е намазан със слънцезащита, няма да се чудя на кой колко да пръскам.Така , ще съм спокойна когато излизаме на разходка с бебка и батко и .
Виж целия пост
# 2
Слънцезащитните кремове винаги са били задължителни за децата ми, защото имат много бяла и нежна кожа. Много полезен ми бе Вашият съвет, за броя на впръскванията, в зависимост от възрастта на детето. Винаги се чудя, достатъчно ли слънцезащитен крем/спрей съм нанесла. Сега вече ще знам Wink
Виж целия пост
# 3
Най важния съвет за мен бе, този за броя впръсквания.Доста от хората, не знаят дали е достатъчно напръскано или не.Вече знам колко трябва да са ,за да се защити максимално кожата.
Виж целия пост
# 4
Децата ми са с много светла кожа, целогодишно ползвам слънцезащитни продукти. Полезен е съвета, че подходящото количество слънцезащитен продукт варира в зависимост от възрастта на детето.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за съветите и полезната информация!
Мнооого хитра е идеята с разделянето на тялото на зони! Това ще го пробвам още при следващото мазане на сина ми след баня, за да тренирам за плажа Simple Smile
Съвета за количеството слънцезащитен продукт също е полезен,  разбира се.
Виж целия пост
# 6
Всичко което прочетох беше ми полезно,но най много беше броя на впръсквания при използването на спрей,защото досега не бях използвала.Тази година исках да купя спрей за децата ми добре,че прочетох ще ми бъде много полезна информацията.
Виж целия пост
# 7
Въпреки че децата ми са с една боя,използвам сленцезащитни продукти.
Броят впръсквания спрямо възрастта бе изключително полезен.
Виж целия пост
# 8
Много ценен съвет за мен е броя на впръскванията,както и да разделим тялото на зони Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Много ми беше полезно да прочета за зависимостта между възрастта на детето и количествто слънцезащитен продукт. Благодаря за споделените съвети. Човек винаги има какво да научи.
Виж целия пост
# 10
Много полезен е съвета за разделянето на тялото на зони. Много често съм виждала на плажа дечица, омазани със слънцезащитни продукти предимно по лицето (направо са като че са си топнали лицата в бяла смес нарочно), а рамената и гръбчетата им са изгорели от слънцето. А от опит знам, че зона която изведнъж се изложи на слънце изгаря много болезнено. Съветът за броя впръскване също е полезен, не знаех колко точно са необходими.
Виж целия пост
# 11
Ето този съвет ми беше най-полезен и дойде точно на време:

"Когато е възможно, използвайте облекло като щит срещу слънцето, а откритите части на тялото защитете с продукти като Eucerin® слънцезащитен спрей за деца Sensitive Protect SPF 50+."

Много се чудех дали не се маже цялото тяло преди да сложим дрехите или не. Вече знам, благодаря!
Виж целия пост
# 12
Моето дете е с много тъмна кожа, но от май до септември е постоянно със слънцезащита. Скоро получих съвет от лекар, че и моето лице трябва да е постоянно със слънцезащитен крем.
Практикувам намазване на всички открити части, преди да я облека с дрехите, които ще носи. Вече и аз се мажа постоянно.
Съветът за броя напръсквания е безценен.
Аз гледам винаги да има и слънчеви очила. Очите са уязвими на слънчеви радиация също толкова, ако не и повече, от кожата.
Виж целия пост
# 13
На мен също ми е полезен съветът за брой впръсквания.
Дъщеря ми втора година подред получава жестоко изгаряне по лицето след 5 дневно не излизане от басейн.  Явно козметиката, която ползнам не защитава така добре, колкото би ми се искало.
Виж целия пост
# 14
Най-полезният съвет за мен е броят впръсквания. Иначе когато слагам слънцезащитен спрей на дъщеричката ми и на мен винаги разделям тялото и лицето на зони Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия