Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Срока за подаване на документи за помощи за 1клас

  • 1 588
  • 3
Здравейте интересува ме какъв е срока за подаване на документи за помощи за 1клас, нужни документи, за представяне пред социални грижи
Виж целия пост
# 1
Ако няма промяна, срокът е до 15.10.2019г. Документи - бележки за доходите на родителите, бележка от училище/ университет, ако има по-голямо дете, което учи, удостоверение за раждане за справка. Ако има по-малко дете - също удостоверение за раждане. Служебна бележка от училище, че детето е записано в първи клас.
Виж целия пост
# 2
А ако пита за еднократната от 250 лв., май е до 15.08., щото аз само за тази подадох и оттам автоматично ми се дадоха продуктите.
Виж целия пост
# 3
Срокът за подаване за еднократната помощ от 250лв е до един месец след началото на учебната година, т.е до 15.10. Тези, които вземат тази година помощ за първокласник (2019-2020) ще получат пакет с хранителни продукти от БЧК през 2021 година (януари, февруари). Автоматично влизат в списъците и на БЧК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия