Майски бебета 2019г. Тема 1

  • 23 570
  • 770
# 765
Освен судокрем съм доволна и от новите на здраве крем био, много са добри малко по-скъпички са, но са добри. Исках да ви питам бебето много нервничи като яде, дали е е от размера на бибата на млякото ползвам 2 за водата 1. Пък ако му взема 3 за млякото и 2 за водата дали няма да се дави. Иначе като яде целия става жива вода изпотява се целия лицето му е потно и на моменти започва да реве за три секунди и сшед тпва пак започва да яде, много странно. За нощното ставане буди се през половин час и пак заспива, много е неспокоен.
Виж целия пост
# 766
Да направя ли нова тема?
Явно ФБ групата тотално ни заряза.😂😋
Виж целия пост
# 767
Уф,каква кръв сега пък...тъкмо минаха ваксините и пак да го боцкат.
Започнах да го захранвам,голям кеф е,изглежда ми много доволен след пюре.Аз му го правя,дано не бъркам някъде,започнах да му го правя по-рядко,че гъсто не го искаше.Това"слушайте си децата"ще дойде няй-мъдрото нещо,което ми е казвал някой.Добре,че ми хрумна да го направя по-рядко,че ще мислех,че просто не харесва моркова.
Имам и въпрос,подсече му се дупето или поне така мисля(червено е и има много ситни пъпчици)Смених кърпичките и се надявам да е от тях.Та нещо да препоръчате да го мажа,за да мине по-бързо,че сега е студено да го оставям без памперс...
И друго да ви питам.Дали взехте майчинство,че аз още не съм взела и се чудя дали нещо не е объркала тая счетоводителка с документите ...
Аз съм доволна от това кремче
Виж целия пост
# 768
Дано съм се справила, с недоволно бебе в ръцете Stuck Out Tongue Winking Eye
Заповядайте
https://bg-mam.ma/t/1147321
Виж целия пост
# 769
Здравейте, почнах да захранвам бебчо с пюрета, има няма от 5-6 дни насам, дадох му бананово пюре (не купешко) и в изпражненията има нещо като "копър" черен цвят и са много.. това дали е от банана?
Виж целия пост
# 770
Имаше подобен коментар по-назад и пишеше, че е нормално. Ако искаш пиши пак в НОВАТА ТЕМА:
https://bg-mam.ma/t/1147321
😝
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия