Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Забравете за досадното почистване на бани и прозорци! Нека Betty свърши мръсната работа!

  • 18 403
  • 662
Betty by MClimate е умен робот за почистване на бани и прозорци. Спестява време и усилия, а вие имате време да правите нещата, които наистина обичате!

Вижте Betty в действие:Автоматизирано чистене

При почистването Betty симулира човешка ръка – прилага натиск и въртене, както и минава по оптимален маршрут така, че да не остават следи.


 
3 режима на чистене

Betty разполага с 3 режима на чистене – наляво и надясно, надясно, наляво и нагоре, надясно и нагоре.

Вакуумно закрепване

Betty използва мощен вакуум, за да се закрепи стабилно на повърхността, която чисти. Колко мощен? Толкова, че Betty може да работи "с главата надолу".Мощно вакуумно закрепване
Betty създава мощно засмукване през микрофибърните си кърпи и се закрепва за всякакви гладки повърхности. (5600Pa). Толкова мощен вакуум, че Betty може да издържи до 5 кг допълнителна тежест.
*Моля, не използвайте Betty за ваш заместник във фитнеса.

"А дали няма да падне?"
Не. Или поне е малко вероятно, тъй като има сензори за рамка. Дори токът да спре, Betty има вградена батерия, която позволява до 20 минути закрепване на повърхността. Betty има и обезопасително въже за всеки случай!С 4-метров удължителен кабел в комплекта Betty може да достигне до всяко място. Обща дължина на кабела (вкл. захранване) – 5 м.Почиства не само прозорци
Макар и да са едни от най-досадните за чистене, Betty не ни помага само с прозорците. Betty може да мие бани, огледала, под, душ кабини и много други! Представяте ли си живот без повече досадно чистене на баня?

За често задавани въпроси и технически параметри вижте ТУК.

В кутията:
В кутията ще намерите: Betty, 12 бр. висококачествени микрофибърни кърпи, пулверизатор, захранване (1м), удължителен кабел 4 м, инструкции, 2 бр. резервни вакуумни пръстени, дистанционно + батерии и обезопасително въже за използване при външно почистване на прозорци.  Betty има 2 години гаранция, която се обслужва в България.

MClimate е българска фирма с мисия да направи всеки един дом умен. MClimate е стартирана от Любомир Янчев, докато той още е на 19 години. 5 години по-късно фирмата продава своите продукти в над 50 държави по света. Голяма част от портфолиото на фирмата е напълно разработено в България и се произвежда във Велико Търново и Плевен. Някои от продуктите на MClimate се произвеждат в Китай, като в такъв случай MClimate се грижи да предложи на пазара най-висококачествените продукти и да се погрижи за гаранционното им обслужване в сервиза им в България.

Любомир Янчев
/Изпълнителен Директор MClimate/

“Betty е прекрасен продукт, който спестява много време и усилия на семействата. Време, което може да бъде прекарано много по-качествено, а не в миене на бани и прозорци. Разгледахме продуктите на над 30 фабрики в Китай докато намерим най-качествения робот. Betty не е наша разработка, но вярваме, че с подобни продукти даваме шанс и на начинаещите в умните домове да се докоснат до един по-спокоен и богат на време свят."

Стандартната цена на Betty е 359 лв. с ДДС. На 24 юни 2019 г. стартира промоционалният период за пласирането на продукта на българския пазар, който ще даде възможност роботът да бъде закупен за 319 лв. с ДДС. (40 лв. отстъпка).
Промоционалният период приключва на 24 юли 2019 г.


Включете се в предизвикателството на MClimate и BG-Mamma!
Отговорете до 08.07.2019 г. двата въпроса, които ще ви зададем в темата. Трима от вас, които се включат с отговор в темата, ще имат възможността да получат робота за почистване на бани и прозорци Betty срещу ангажимент да споделят своите впечатленията от употребата ѝ в настоящата тема.
Първият ни въпрос към вас е: "Колко често чистите бани и прозорци и колко време ви отнема?"

Удвоете шанса си да спечелите!
MClimate има игра и във Facebook – харесайте страницата, коментирайте тази публикация и споделете на Вашата стена, за да имате двоен шанс да спечелите Betty!

Nature Rainbow Втори въпрос от играта


Запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.
# 1
Чистя банята всяка седмица,а прозорците мия веднъж в месеца. Те отнемат безкрайно много време и са доста неудобни,понеже някой от тях изобщо не се отварят.
Виж целия пост
# 2
Чистя банята два пъти седмично, а прозорците ги минавам с парочистачката ня 2 седмици веднъж. Мойте съседи почистват прозорците си с такъв уред подобен на Betty и го забелязах преди време , изглежда доста лесно и бързо. Бих се радвала да го изпробвам.
Виж целия пост
# 3
Вече сме с бебе и ми е все по-трудно да отделям време за чистене, не искам да крада от времето със сина си.  Банята смогвам да изчистя с препарат веднъж в месеца, а прозорците на два. Поддърващото чистене с парочистачката е по-редовно - банята веднъж седмично, а прозорците на две-три седмици.
Виж целия пост
# 4
прозорци на 3 месеца 1 път.
банята 1 път в седмицата
Виж целия пост
# 5
Чистя банята и прозорците веднъж седмично. Отнема ми цял ден.
Виж целия пост
# 6
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 1 път на 3 месеца.
Виж целия пост
# 7
Чистя банята всяка седмица и прозорците веднъж месечно. Отнема ми по 2 часа.
Виж целия пост
# 8
Мия,когато е мръсно. Например сега с дъждовете прозорците се замърсяват доста повече и мия поне един път в месеца. Банята един-два пъти седмично,ако е нужно.
Виж целия пост
# 9
Няма да преигравам - прозорци мия два пъти годишно! Максимум три пъти.
За работеща жена като мен с дете на 3 години това е което мога да направя по въпроса  Simple Smile Предпочитам да играя с детето си навън, вместо да мия прозорци в почивните дни Simple Smile
А по-често викам и едно момче, което да го прави вместо мен.
Банята я мия на две седмици.
Ако получа възможност да тествам този робот със сигурност ще ги мия прозорците всяка седмица , както заявиха, че го правят някои дами тук Simple Smile
Виж целия пост
# 10
Банята всяка седмица или на всеки две, прозорци веднъж на два - три месеца. Банята не ми отнема много време, но за прозорците - на висок етаж сме и миенето освен трудоемко е и много неудобно, че дори и плашещo Grinning
Виж целия пост
# 11
Банята чистя веднъж в седмицата. Прозорците почиствам цялостно няколко пъти  в годината, но почти всеки ден се налага да забърсвам от тях отпечатъците от детски пръстчета.
Почистването на банята ми отнема около 30 минути, понякога повече, зависи колко е замърсено.
Апартаментът ни е голям и с много прозорци, в това число три големи врати към балкони, които имат доста стъкла по себе си. Когато ги почиствам цялостно ми отнема до 3-4-5 часа, ако карам без почивка, обаче обикновено си ги разделям за 2 дни. А забърсването на отпечатъците, което правя почти всеки ден е работа за 2-3 минути.
Виж целия пост
# 12
Банята почиствам всяка седмица, отнема ми около 30 минути, а прозорците 4 пъти годишно за около 1час.
Виж целия пост
# 13
Чистя банята всяка седмица, а прозорците ги мия веднъж месечно. Отнема ми около 2 часа.
Виж целия пост
# 14
Банята чистя 1 път седмично, а прозорците 1 път на 2 месеца,отнема ми доста време...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия