Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магията на подреждането

  • 392
  • 4
Здравейте.
Търсих отделна тема посветена на разчистването на пространството и ефекта му върху промените в живота на човека, но за съжаление не намерих такава. Аз самата ползвам този метод успешно от няколко години за промените в живота си. Неусетно се повлияха и някои мъчителни за доста време физически оплаквания, което силно ме обнадежди за възможностите, които имаме на разположение да постигаме намеренията си, когато сме отворени за гъвкав подход.
Дълги години съм практикувала различни елементи от Фън Шуй по метода на компаса (като се замисля повече от 10 години вероятно) и от 2011 година активно прилагам Рейки терапия за всякакви ситуации по повод и извън здравето си. В допълнение преди 2 години прочетох книгата на Мари Кондо и тя се оказа много близка до моя светоглед. На един дъх я глътнах образно казано, а на практика - за 2 денонощия. След това за няколко седмици разчистих целия си дом и офис средата си. Ефектът на отвореността към промени ме впечатли силно.Търся си съмишленици 😊, с които да обсъждаме практиките си.
Виж целия пост
# 1
Нищо не разбирам от темата, но интуитивно я усещам близка и вярна с изводите, които са дадени в първия постинг.
Ако има линкове за четене, ще чета. Приложа ли, ще споделя.
Виж целия пост
# 2
Има тема за Минималистичния начин на живот..
(Защо тази тема е в раздел Алтернативна медицина?)
Виж целия пост
# 3
Аз имам малко отношение към минимализма, по-скоро към изхвърлянето на стари, ненужни, нерадващи вещи, дейности и хора. А за алтернативната медицина - защото аз си реших проблем със здравето успоредно с другите промени, които произтекоха от изхвърлянето. Ок съм да бъде преместена на по-подходящо място по преценка на модераторите, разбира се.
Виж целия пост
# 4
Мисля че за Мари Кондо има много какво да се говори и си заслужава отделна тема като тази! Аз също съм привърженик на методите на Кондо! Още не съм си взела книгата но четох доста за нея и много ми допада начина и на мислене и мисля че много хора имат нужда от това в живота си!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия