Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дом Бургас

  • 312
  • 2
Здравейте,имаме страхотна госпожица осиновена от дома в Бургас Тя имаше сестричка на име Тодора, която беше родена мисля ,че 2015 година.  Ако някой е осиновил това прекрасно съкровище и има желание да ги запознаем Много ще се радвам.
Виж целия пост
# 1
Здравейте!

От дома не могат ли да се свържат с осиновителите на детето и да ги информират че ги  търсите, за да може сестрите да не загубят връзката помежду си и при тяхно (на родителите) желание да ви помогнат да се свържете. Възможно ли е сестричката да не е осиновена и да се отглежда в институция/приемен дом. Може би има вероятност да я откриете ако проверите и тази възможност.
Вашето дете колко е голямо? Знае ли, че е осиновено и има биологична сестра? Сигурни ли сте, че такава среща между тях няма да го обърка и разстрои по някакъв начин?
Успех!
Виж целия пост
# 2
Здравейте о от мен ние също сме с осиновена дъщеря от 7месеца едно прекрасно същество
Когато оправяхме документите за малката имаше едно семейство което беше дошло да търси братчето на тяхното дете в социалните но им отговориха че не могат да дадат информация къде е осиновено нямали право
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия