Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любители на кучета - 95

  • 16 124
  • 762
# 750
Добре дошъл на Арес! И браво на вас, че сте му дали най-хубавото нещо, което може да се случи на една четирикрака душичка!
Виж целия пост
# 751
Добре дошъл на Арес! И браво на вас, че сте му дали най-хубавото нещо, което може да се случи на една четирикрака душичка!

Добре дошли на Арес и bubeto_73! Hug Намерил е той неговите си хора и те него! Peace
Виж целия пост
# 752
Тонка, как е "нощният живот" на Харли? Има ли резултати от търкането?
Виж целия пост
# 753
Пипчи, засега няма инциденти, но съм нащрек, понеже след като се върнахме от морето 10 дни нямаше нищо, след което Харли избухна. Обаче яко мия и търкам с оцет. Бутилката винаги ми е на една ръка разстояние.
След като размислих реших, че няма никакъв смисъл да ставам в 3 през нощта да го извеждам, защото може да стиска 8 часа. Не е бебе.

Добре дошъл на Арес! Хубавец и късметлия. Heart
Виж целия пост
# 754
То за можене може, въпроса е знае ли, че трябва.
Като е свикнал да прави нещата и вътре, защо да си дава зор за чака. Идеята на нощното излизае е да свикне за период от време да прави всичко само навън.

Рея си има тоалетни полянки, като стигнем до тях и автоматично кляка. Харли също има изградени навици за увас, идеята е да ги промениш.
Виж целия пост
# 755
Аууууууууууууууууууууууууууууууууу ще откача
Сипвам си!
Цял ден играем, то не беше разходка, игра в двора, игра в къщата, после пак разходка с една приятелка и нейното дете. И сега тоя лаком гъз пак беля след беля. От както е тука не смея да ям и за първи път готвя. И тоя щурак (щото аз всичко друго съм прибрала) да вземе да изяде... лъжицата, с която бърках каймата.
18:10 - Стренен шум долита. И аз отлитам натам. Аксел гризе лъжицата.
18:15 - странен шум долита. Аксел се катери на печката, за да докопа боклукът, който аз вече мъдро съм качила върху аспиратора.
18:20 - няма шум. това е странно. Аксел яде остатъците от лук след като съм измила тигана в мивката. Впрочем, изяде и купата с пъпеш, а след като имах наглостта да си нарежа още и да не му дам, ме лаеше на вско парченце, което слагам в уста.
18:30 - взела съм си много бърз душ, Аксел успява да се провре през мен и да нахлуе в стаята ми. Следва гонене и борба около 20 минути, в които отново се изпотих, един чифт гащи отидоха на кино и аз отнесох един зъб в ръката.

Сряда е!!!
Виж целия пост
# 756
 rotfImbo rotfImbo rotfImboАз съм безмълвна! Rolling Eyes
Пиши, пиши, Духче, много си приятна за четене! Joy Hug Hug Hug
Виж целия пост
# 757
Духче, духче убиваш ме. Joy

И ние днес имахме лаком гостенин. Френския господин Хектор. Откакто имаме Ерос друго куче не е идвало вкъщи. Затворих го в спалнята, колкото да изпием по кафе, защото няма шанс да не го изяде, той навън се опитва да ги погълне, а какво остава на негова територия. Хектор обра всички остатъци от купата на Ерос. Joy Души навсякъде, грабна една калъфка на бебка, разхожда се важно. Исках да го снимам с нея, но не стана, много скача отгоре ѝ и я дере с орловите си нокти, като на пружини е това куче, пълно куку, много си го обичам.
Като си заминаха, Ерос души всеки милиметър и по едно време гледам на терасата един дъъълъг тигел пикня. Joy Как пък ще пропусне да затвърди мъжкото си достойнство.
Виж целия пост
# 758
Хахаха деспикабъл хахаха
Лабрекс:heart:
Ние си намерихме приятелчета. Аксел видя какво е да му досаждат, да му се качват и да го тормозят. Най-накрая доживях да ям спокойно, а той да мълчи в кухнята. Като убит е. Даже май ще хърка. Обаче много ме кефи непукизмът му: те го лаят, ръмжат и налитат, той ходи важно важно и пълен игнор.
Казах ли ви, че крия чиниите в печката?!
Ама то страшен кеф да разхождаш куче, всякакви симпатяги, днес не спрях да се смея на разходката. Трябва и с Джина, ама с нея до сега никого не сме срещали, защо така..
Виж целия пост
# 759
Дух,Акселчо ще развие ценни качества в теб - комбинативен ум,изострен слух,чевръсти крайници и волско търпение.  Същинска нинджа  Joy
Виж целия пост
# 760
Когато си бил на дъъълга разходка като истинско голямо куче Blush
Виж целия пост
# 761
Малко закъснях с НОВАТА ТЕМА, но едва сега намерих време. Пуснах я през телефона и нямаше как да направя колаж, но тъй като героите на Дух ни веселят последните страници съм ги сложила тях двамата 🤗
Връщам се да ви дочета, а вие отивайте в новата тема с пресни данъци.
Виж целия пост
# 762

 Малко лигаво куче по време на тренировка. И малко много от мен, ама ще мижите.

Става все по-голяма лигла, няма спирка.
Обаче не иска да се гушка в леглото.


Possessed, тая последната снимка ви е страхотна! Heart
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия