Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Частни детски кухни гр.Пловдив 2019г.

  • 84
  • 2

Анкета

От коя частна детска кухня сте доволни?

Опции:

* Може да изберете максимум 2 опции.

Здравейте,реших да направя тема с анкета за частните детски кухни в Пловдив в която да споделяме и обсъждаме всичко свързано с тях,мога да добавя в анкетата още частни кухни ако някой има предложения.

 Вчера за първи път поръчах от Хер бебе,които уж са много добри,но моето първоначално впечатление е много лошо.Когато поръчах не ми казаха че доставките се извършват от 8ч. до 9ч.,а около 8-8,15ч.  съм щяла да получа храната,учудих се първо на ранния час,после че доста точен час казват,получих храната в 8,50ч.На сайта пише,че доставят до врата,но на мен никой не ми предложи да се качи до горе.След като взех храната гледам на опаковката пише,че е сготвено на предния ден?!? доста се ядосах,защото очаквах прясно сготвена храна,на сайта това не е упоменато.Още не съм опитала на вкус,като пробвам и това ще пиша.
Виж целия пост
# 1
С баткото съм пробвала Пълно коремче, Слънце и Вип мама. Пълно коремче готвят за деня, но съм виждала топки неразтворено брашно, твърде големи парчета моркови (при това необелени), готвят с натриев глутамат и ползват кайма с неясен произход и съдържание вместо прясно месо.
Слънце е ОК от към съдържание, но е твърде водниста. Все едно са оплакнали тенджера и са напълнили кутийките.
От Вип мама съм най-доволна. Манджите са вкусни и гъсти.
Виж целия пост
# 2
Мислех утре да пробвам Пълно коремче,но май ще пробвам Вип мама,а някой скоро взимал ли е от Първа лъжичка?Нямат сайт с меню,само телефон за контакт намирам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия