Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СПГЕ Джон Атанасов - приети 2019

  • 4 719
  • 97
# 90
За съжаление не ми се дава много информация при задаването на въпросите - "Как ти се вижда новото училище - по-добре или по-зле от предното?", "Имаш ли приятели?", "Харесвате ли учителите?"и т.н. Надявам се всичко да е наред и явно на родителска среща ще разберем какво се случва.
Виж целия пост
# 91
Благодаря! Очевидно само в нашия клас има такова текучество - досега 5 деца напуснаха...и непреодолим конфликт между ученици и учители.
Може ли инфо коя паралелка/специалност? Може и на лични, не питам просто от любопитство.

Нашият тийн изглежда доволен и спокоен, има 1-2 деца с които общува (но и като цяло на него му трябва време, за да опознае човека и да завърже приятелство). Казва, че му харесва. Баща му току подхвърля идеята да го преместим догодина в програмирането, но той си иска да си остане с класа.

На мен някои неща не ми харесват, като е споделял, за дисциплината в някои от часовете... Но след зора с уроците в 7ми клас, явно му е добре да го карат по-лежерно сега.
Виж целия пост
# 92
Моят син е в КТТ и не е доволен също, не му харесва, иска да си се връща в старото училище. Ходих да говоря с директорката да го преместим в друга паралелка - не може, няма места. Има място само в Микропроцесорна техника, а явно там е проблема с напусналите деца. За програмирането каза "абсурд, там не се освобождава място", въпреки че мин. година имаше свободни места в 9 клас. Сега е ваканция и всичко е ок, но предполагам от понеделник пак ще почне да мрънка. Когато кандидатстваше искаше точно това училище, не сме и предполагали че може класа или учителите /или и аз не знам вече какво/ да не му хареса. Има приятели от неговия клас, от съседните също, общителен е, не знам къде е проблема?! , но това че той не е доволен ме тормози много.
Виж целия пост
# 93
Дисциплината е проблемът за мен - не може в час ученикът на пърия чин да си сложи качулката на суичера и да си цъка игри на телефона.

Някои учители пък ги 'наказват' с тестове - ами не е това начина, освен, че заради 1-2 си пати целия клас, друго, че на който не му дреме, пак ще му е все тая.
Виж целия пост
# 94
Здравейте, интересува ме дали училището има електронен дневник и коя платформа ползва.
Виж целия пост
# 95
Привет, използват Shkolo.
Виж целия пост
# 96
Благодаря.
Виж целия пост
# 97
Здравейте момичета. Може ли някой да ми обясни, като на луднала майка на седмокласник, каква е разликата между паралелките по Системно и Приложно програмиране в Джон Атанасов Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия