Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

НОЕМВРИйки 2019 - тема 5

  • 20 711
  • 770
# 765
И аз така прецених, че няма да рискувам Simple Smile Summer а ти все пак някакви капки използваш ли?
Ползвам от спрейовете под налягане с морска сол. Облекчават положението значително.
Виж целия пост
# 766
Bolibon, моето секцио беше с усложнения, подчертах, че бебето беше на границата. Мястото на мъжът ми е до мен и в операционна и в реанимация, където беше плътно с детето ни и мен. Не бих направила нищо по различен начин. Когато бебето е заклещено в таза при 2ч опити за нормално раждане, беше извадено с форцепс през операцията.
Точно това исках да кажа, в Бг е норма, бебето да не е при майката, за бащата, че никой (вкл.и майката) не го включва в процеса ми е още по странно.
Нямам спомен да е имало изтичане на каквито и да е секрети от бебето като родих. Смяна на памперси, измиване и обличане всичко свърши мъжът ми. И го гушкаме и ми го нагласяше да го кърмя и можех да заспя за час два спокойно, защото той беше до нас.
Честно казано, не си го представям по друг начин. Реанимацията след секцио Е и за бащите, навсякъде в развитите държави, не и в Бг, надявам се само засега.
Виж целия пост
# 767
Да възможно е в България да се прави грешка при ражданията. Може и да се променят нещата. Но лично аз не си представям мъжа ми да е при мен в операционната най-малкото подозирам, че ще трябва да го свестяват. По време на нормално раждане-да, ако иска, но има вероятност пак да не издържи. В реанимация в случай, че не си си платил за ВИП стая тук са по няколко жени. Не си представям как ще се мотат няколко мъже наоколо и как ще се чувствам аз пред тях. Да, поизостанали сме малко.
Сега и голямото дете ли ще пуснат при вас. Защото моето няма, кой друг да го гледа освен баща му. Да през деня е на детска градина и вечер може да го остави за малко при леля му, но дни наред не виждам как може да бъде оставено някъде, че баща му да седи при мен в болницата.
Пожелавам ви това раждане да няма усложнения и всичко да протече нормално.
Виж целия пост
# 768
Присъствието на бащата не е задължително, но ми харесва, че вече има възможност за такова нещо. Вече имам свободата да избирам (и избрахме бащата да чака навън 😁)
Виж целия пост
# 769
Момичета, време ни е за нова тема. Има ли желаещ да пусне такава? Аз за съжаление незнам как се прави добре оформена, така както я направи Mamma mia.  Ако никой не иска да се занимава, просто да отврим нова, без термини и друга информация.
Виж целия пост
# 770
Момичета, нова тема, че ще ни заключат:

https://bg-mamma.com/?topic=1136062

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия