Малко ти трябва да оцениш качеството на продуктите „Тандем“

  • 5 921
  • 305
Всички знаем „Тандем“. Някои от нас са любители на крехките им шунки, други – на сурово сушените мезета, които лесно режем на тънко. Но отскоро „Тандем“ вече имат и млечни продукти. Също толкова качествени.
А когато продуктите са толкова добри, няма нужда от сложни рецепти, за да направите нещо вкусничко с тях.
В крайна сметка, колкото и да готвим претенциозни ястия или да се превъзнасяме по чуждестранните кухни, за нас, българите, няма по-вкусничко от простите ястия.
Помислете си, има ли по-голям шедьовър от малко сиренце, полято със зехтинче?

Включете се в предизвикателството на „Тандем“!
Споделете ни коя е любимата ви простичка рецепта с млечен продукт до 22 юли.
Петима от всички участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат като подарък по един от всичките млечни продукти на „Тандем“. Ще ги видите долу.
А за да се вдъхновите, вижте каква апетитна  рецепта за фритата с тиквички, домати и кашкавал са ни приготвили „Тандем“ тук:


И тъй като най-добрата реклама на „Тандем“ са техните продукти, решихме направо да ви ги покажем. Точно толкова вкусни са, колкото изглеждат на снимките. Погледнете ги само.

Сирене от краве мляко
Толкова апетитно, че върви перфектно в комбинация само с филийка и лютеничка.
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%


Сирене от козе мляко
Върху препечена брускетка и малко зехтин отгоре си е истинско изкушение.
Състав:
пастьоризирано козе мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%




Сирене от овче мляко
Несравнимо, когато е в комбинация с някоя топла питка, от която още излиза пара.
Състав:
пастьоризирано овче мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%


Кашкавал от краве мляко тип „Витоша“
Дори и само нарязан на кубчета в допълнение към мезе е нещо, на което небцето не може да устои.
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 98.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%




Кашкавал от овче мляко тип „Балкан“
С нарязано на кубчета доматче, малко риган и зехтинче е най-вкусното мезенце.
Състав:
пастьоризирано овче мляко – 98.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%




Крем сирене от краве мляко натурално
Обилно намазано върху резенче мек хляб. А защо не и малко чубрица отгоре?
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 99.99%
микробиален ензим – 0.0003%
закваска – 0.001%
морска сол – 0.0008%


Крем сирене от козе мляко натурално
Като разядка в комбинация с прясна краставичка или червена чушка. Нямаме нужда от повече.
Състав:
пастьоризирано козе мляко – 99.99%
микробиологичен ензим – 0.003%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%




Ако сте фенове на продуктите „Тандем“, можете да ги последвате и тук:
Facebook - https://www.facebook.com/TandemBulgaria/
Instagram - tandem_bulgaria
Сайт - https://www.tandem.bg/products/filter/category:6

Bon appétit!

Моля, запознайте се с Общите условия на активацията ТУК
# 1
Обожавам катък с печени чушки.
Виж целия пост
# 2
През зимата всички у дома обичаме домашна лютеница със натрошен сирене за разядка. Децата много харесват в комбинация с брускети.
През лятото сиренето и кашкавала задължително присъстват на масата в най различни комбинации.
Виж целия пост
# 3
Любими са ми Сирене от краве мляко и Кашкавал от краве мляко тип „Витоша“.
Виж целия пост
# 4
Сирене по шопски
Виж целия пост
# 5
Паниран кашкавал и също панирани сиренца
Виж целия пост
# 6
Чушки Бюрек, пълни със сирене и магданоз, панирани в яйца.
Виж целия пост
# 7
Принцеси с кашкавал
Виж целия пост
# 8
В момента приготвям любимата ми лазаня със сос бешамел с краве мляко и много много настърган кашкавал.
Виж целия пост
# 9
Пълнени чушки с извара и сирене.
Виж целия пост
# 10
Филийки с яйце и сирене.
Сирене по шопски.
Чушки с яйце и сирене.
Виж целия пост
# 11
Една от най-простите и лесни, любима на цялото семейство - таратор.
Виж целия пост
# 12
Паниран кашкавал и сирене по шопски.
Виж целия пост
# 13
Кашкавал пане в кори за баница.
Виж целия пост
# 14
Патладжан бюрек
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия