А когато продуктите са толкова добри, няма нужда от сложни рецепти, за да направите нещо вкусничко с тях.
В крайна сметка, колкото и да готвим претенциозни ястия или да се превъзнасяме по чуждестранните кухни, за нас, българите, няма по-вкусничко от простите ястия.
Помислете си, има ли по-голям шедьовър от малко сиренце, полято със зехтинче?
Включете се в предизвикателството на „Тандем“!
Споделете ни коя е любимата ви простичка рецепта с млечен продукт до 22 юли.
Петима от всички участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат като подарък по един от всичките млечни продукти на „Тандем“. Ще ги видите долу.
А за да се вдъхновите, вижте каква апетитна рецепта за фритата с тиквички, домати и кашкавал са ни приготвили „Тандем“ тук:
И тъй като най-добрата реклама на „Тандем“ са техните продукти, решихме направо да ви ги покажем. Точно толкова вкусни са, колкото изглеждат на снимките. Погледнете ги само.
Сирене от краве мляко
Толкова апетитно, че върви перфектно в комбинация само с филийка и лютеничка.
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%
Сирене от козе мляко
Върху препечена брускетка и малко зехтин отгоре си е истинско изкушение.
Състав:
пастьоризирано козе мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%
Сирене от овче мляко
Несравнимо, когато е в комбинация с някоя топла питка, от която още излиза пара.
Състав:
пастьоризирано овче мляко – 96.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%
Кашкавал от краве мляко тип „Витоша“
Дори и само нарязан на кубчета в допълнение към мезе е нещо, на което небцето не може да устои.
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 98.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%
Кашкавал от овче мляко тип „Балкан“
С нарязано на кубчета доматче, малко риган и зехтинче е най-вкусното мезенце.
Състав:
пастьоризирано овче мляко – 98.95%
микробиологичен ензим – 0.005%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
калциев хлорид – 0.044%
Крем сирене от краве мляко натурално
Обилно намазано върху резенче мек хляб. А защо не и малко чубрица отгоре?
Състав:
пастьоризирано краве мляко – 99.99%
микробиален ензим – 0.0003%
закваска – 0.001%
морска сол – 0.0008%
Крем сирене от козе мляко натурално
Като разядка в комбинация с прясна краставичка или червена чушка. Нямаме нужда от повече.
Състав:
пастьоризирано козе мляко – 99.99%
микробиологичен ензим – 0.003%
стартерна култура – 0.001%
сол – 1%
Ако сте фенове на продуктите „Тандем“, можете да ги последвате и тук:
Facebook - https://www.facebook.com/TandemBulgaria/
Instagram - tandem_bulgaria
Сайт - https://www.tandem.bg/products/filter/category:6
Bon appétit!
Моля, запознайте се с Общите условия на активацията ТУК