Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Продължително разстройство

  • 4 511
  • 28
Здравейте,
Всичко започна преди 10 дни - с разстройство и продължава под формата на кашави изпражнения. Последните два дни обаче - нещата сякаш се влошават - по 2-3 пърт и вече са воднисти. Спазвам диета - консултирах се с двама доктори - взимам ентерол, пробиотик, бисквити, солети, печени картофи, чайове от кори на нар и жълт кантарион, обаче нещата не се оправят. Мислех, че е нещо вирусно, но не минава, може би е станала дисбактериоза. Моля за съвет от някой, който се е сблъсквал с подобен проблем и как се е справил ?
Виж целия пост
# 1
Ориз и оризова вода вместо вода. Положението не е розово щом 10 дни не спира разстройството. Пийте много течности, ама много!
Виж целия пост
# 2
Гастроентеролог. Това,което е помогнало на някой,може да навреди на вас.  Бързо оздравяване Simple Smile
Виж целия пост
# 3
При дъщеря ми се случи нещо подобно. Добре, че попаднахме на лекар, който обясни, че диетата удължава времето за нормализиране. С минаването на обща храна от раз се оправи.
Естествено не трябва да има люто, пържено и разхлабващо, но пробвай да ядеш всичко друго.
А през това време пусни в една лаборатория проба, 10 дни са много време, трябвало е отдавна да те изследват.
Виж целия пост
# 4
Консултирах се с двама гастроентеролози, не ми казаха да правя изследвания, но може би трябва...иначе пия много течности, ям бисквити, солети, печени картофи и от утре ще започна и с ориз.
Виж целия пост
# 5
При тази храна може и да е нормално да са такива.
Пропуснах да кажа за киселото мляко, при някои действа отлично в такива случаи, при други не. Така че се пробва и се продължава, в зависимост от резултата.
Виж целия пост
# 6
Ако беше вирус, вече да ви е минало отдавна. Допуснете все пак вероятността да е колит.
Виж целия пост
# 7
Здравейте! Аз продължавам да съм така от 7 месеца след прекаран грип и изпити 3 антибиотика в рамките на 5 месеца. Ходила съм на много изследвания , само колоноскопия не ми дават все още. Последния гастроентеролог твърди, че антибиотиците са ми дошли в повече. Аз не разбрах Вие пихте ли АБ?
Виж целия пост
# 8
Не, в този случай не е от антибиотик. Случи се след един пикник, на който си правихме барбекю. Иначе преди няколко месеца имах случай, който е от антибиотици и пак продължи дълго - от около 10 дни
Виж целия пост
# 9
Може да са бактерии. Изследвай се.
Виж целия пост
# 10
Най-напред пусни изследвания за патогенна микрофлора ( даваш проба фецес и ще видят дали има някакви бактерии и гъбички) , както и се изследвай за паразити ( отново с проба фецес) . На мен ми струваха около 24 лв до 30 лв.
Виж целия пост
# 11
Ако беше вирус, вече да ви е минало отдавна. Допуснете все пак вероятността да е колит.
Проблемът може да е отшумял, а диетата да е причината.

Но 10 дни са много, не трябва да губи повече време, изследване при първия възможен момент.
Виж целия пост
# 12
Така и ще направя тези дни - ще се изследвам. Забравих да спомена ,че всичко това е съпроводено и с къркорене на червата. Явно веднъж като се наруши баланса, трудно се възстановява чревната микрофлора. Но е ужасно и мъчително състояние... Sad
Виж целия пост
# 13
Изследване копрокултура прави ли си?
Виж целия пост
# 14
Не съм правила никакви изследвания до сега - никой доктор не ме е посъветвал, но ще си направя микробиология да видим.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия