Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обезопасяване на дома

  • 301
  • 8
Мами, кога и как обезопасихте дома си? Когато бебоците започнаха да пълзят или по-рано? Ще споделите ли от кои марки сте доволни и дали използвахте цял арсенал обезопасители за ъгли, контакти, шкафове, врати или само най-належащите?
Виж целия пост
# 1
На контактите сложихме тапи,на някои шкафове(с препарати)силиконови резета.
Кога:като почнаха да пълзят.
Виж целия пост
# 2
Преди да проходи поръчах от Алиекспрес нужните обезопасителни за контакти ъгли и шкафове. Също така вдигнах всичко което пипа ине опасно на по горни рафтове и чекмеджета.
П.С.  проходи без да е пълзяла.
Виж целия пост
# 3
Обезопасихме, когато започна да пълзи. Всичко от Икеа 👍
Виж целия пост
# 4
Не съм обезопасявала  нищо никога.
Виж целия пост
# 5
Когато започна да се придвижва из къщата сам, подпирайки се на мебелите - на около 10 месеца. Затворих само шкафовете, в които има препарати и лекарства + шкафовете с документи. Сложих и обезопасители на реотаните на печката, за да не може да ги върти. Всичко чупливо и ценно беше прибрано. Така детето можеше спокойно да се разхожда из къщата, без да съм нащрек какво може да счупи, скъса или изпие.
Виж целия пост
# 6
Кога - като започнах да я слагам на пода, с първите опити за пълзене. Тапи за контакти, обезопасители за чекмеджета, ъгли за острите ръбове на масата - всичко от Икеа, доволна съм от тях, при все опитите й да ги изчопли и отвори 😉 всичко на ниско, се маха и се качва на горен рафт. Честно казано евтино излезе цялото обезопасяване 😉
Виж целия пост
# 7
Малко със закъснение се включвам в темата, но да похваля тапите за контакти на Джъмбо - с пъти повече ми харесаха от Икейските, защото се вадят със самия щепсел и са много по-удобни за мен. 
Виж целия пост
# 8
От личен опит- преди излизане хвърляйте по едно око на готварската печка- да не са врътнали някое копче.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия