Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СофтУни Кидс - подготвително ниво

  • 596
  • 2
Здравейте,

Има ли някой впечатления от обученията за деца на СофтУни? Става въпрос за дете, което сега ще е първи клас, не може да чете и пише. Познава буквите, но още е в процес на учене. Дали подготвителното ниво наистина отговаря на написаното?
"Подготвителното ниво е разработено за деца, които все още не могат да четат и пишат, но искат да научат повече за света на компютрите и програмирането."
Виж целия пост
# 1
Не знам за първолаците, но щерката посещава курса по програмиране на СофтУни и вече изкара 3 нива. Много е доволна! От септември ще продължи (във ваканция са). Втори клас беше когато започна, ноември месец - този юни завърши трето ниво.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за информацията! И аз чух добри отзиви за детската школа, но може би ще изчакам да стане малко по-голям. Надявам се да му провокират интереса, разказваха ми, че им поднасят информацията по интерактивен начин и ми се стори нелоша идея да го запиша.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия