Четвъртокласници 2018/2019

  • 87 109
  • 742
Добре дошли в новата тема!
2017-2018 година
Пожелавам успешна и спокойна учебна година на децата ни!
Нека са здрави и с желание да ходят на училище!
Виж целия пост
# 1
Успешна учебна година! 😙
Виж целия пост
# 2
Успешна учебна година на децата  Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Попътен вятър!
Виж целия пост
# 4
Успешна учебна година на порасналите през лятото третокласници!   

Румка833, важното е да се разбира с децата. Нека започне учебната година и ще видиш харесва ли си съучениците и госпожите. Може пък да си е точно на мястото...

Тази година учебниците ни са много тежки. За понеделник чантата е ужасно тежка Sad За другите дни също няма да е много по-лека Sad
Виж целия пост
# 5
Охх,нашата раница и тя е много тежка за понеделник. Имат плуване,зумба,освен редовните часове по БЕЛ,математика,музика,човек и природа. Нещата по плуване трябва да са в нещо,което няма да ги загуби. А в раницата няма място за хавлия и прочие. В голяма чуденка съм.

В новия клас са 18 или 19 деца,шест момичета имат.
Виж целия пост
# 6
Успешна учебна година на всички!
Чантата в понеделник не знам как ще я занеса до училище?
Виж целия пост
# 7
Дима започва първа смяна. Все още обаче в никакъв режим училище не е минала.
Виж целия пост
# 8
При нас има 4 напуснали деца,което изобщо не ме учуди.Миналата година класа прие 3 нови,които са изгонени от други училища/едното от две/.Не ми стана ясно как може момиче за три срока да е преместено в трето училище но ми се изясниха нещата.Дисциплината в класа стана трагична.Спукани глави,припаднали след удар,скъсани и изхвърлени чанти не ги отразявам даже.Много се чудих дали и аз да сменя училището ,но реших да дам шанс още един срок.
Знам че и т.нар непослушни деца имат права ,обаче се питам къде отиват правата на останалите.Разби се наистина страхотен клас.Учителката казва ,че нищо не може да направи,а как тогава са изгонени от другите училища или може би са ги накарали доброволно да напуснат.
Виж целия пост
# 9
Доброволно-родителите са принудени Доброволно да си преместят детето.
И в нашето уч.идват хулиганите от най-близкото уч. Много агресия се концентрира, за по-чувствителните е трудно. Но учителите нищо не могат да направят, нз дали родителите могат??
Виж целия пост
# 10
Благодаря за темата  bouquet
Моята третокласничка е още в режим ваканция ...
На 06.10. са на еднодневна екскурзия до Панагюрище.
Учебниците, помагалата и всичко е безумно тежко. Добре, че утре ще занесем всичко и ще стои там.
През седмицата се носят само тетрадки, някое помагало, ако трябва да се покаже на родител или да се работи по него вкъщи.
Имаме едно напуснало детенце /родителите са се преместили в друг град/, пристига момиченце със специални нужди на негово място.
Нямам притеснения как ще се отнася дъщеря ми с детенцето, защото в ДГ в групата им имаше дете с аутизъм.
Някои от родителите обаче бяха притеснени ...

Успешна учебна година на децата и родителите  Hug
Виж целия пост
# 11
... А в раницата няма място за хавлия и прочие. ...
Вземете е от бързосъхнещите кърпи в Декатлон, леки са и пестят много място.
Виж целия пост
# 12
Гаргамела,не ги знам тези кърпи,но сега ще ги потърся. Дори никога не съм влизала в Декатлон. Сега четох за него в друга тема и ще разгледай ей сегичка. Благодаря ти!
Виж целия пост
# 13
Здрава и спокойна учебна година!
Виж целия пост
# 14
Имат две нови момичета. Най-хубавото е, че калпазанинът на класа го няма вече, преместили са се в друг град.
Renydent, по същия начин развалиха класа на големия ми син. Бяха страхотни в първи клас, много ги хвалеше класната им. Във втори клас при тях дойде момче от съседния клас, в трети - още едно. И двамата много проблемни и преместени по желание на родителите им, защото нашият клас бил с най-добрата дисциплина, с най-опитната класна и прочие. Само че развалиха хубавия клас. Имаме и момиче със СОП. Не създава никакви проблеми на децата, но все пак изисква повече внимание от учителката. И, тя жената се видя в чудо, на кого по напред. И естествено, вместо примерните да повлият на хайманите, стана обратното, взеха те да прихващат. Или най-малкото да чакат от тях да правят магарии, за да се забавляват.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия