Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Некоректни строители/Некачествени строителни дейности/Черен списък

  • 12 936
  • 66
# 60
Здравейте, може ли мнение за фирма Адванс 2002, строят сграда в Малинова долина?
Виж целия пост
# 61
Искам да споделя мнението си за този „майстор“ Исмер Захариев и Здравко Захариев тел 0892090754 – дано предпазя други хора от загубите и неприятностите които той ми донесе. Аз обявих този проект преди няколко месеца в сайта „Майстор Плюс“ и той беше един от изпълнителите които отговориха и ми даде най-добра цена. Разбрахме се да се видиме на 4ти април когато той да дойде и види на място обекта. Той пристигна и ми даде нова цена която беше с 1000лв повече. Независимо от този факт аз го попитах може ли да свърши качествено работата. След утвърдителен отговор ние започнахме да коментираме  кога ще се започне. Той искаше да почне веднага, но аз му обясних че не съм готов тъй като нищо  не съм купил още. Той каза че няма проблеми тъй като те трябва свалят плочки, ВиК работи и тн. След посписване на договора в който аз съм описал най-подробно какво трябва да се направи ние се разбрахме че работата ще завърши за 7  дни. При взимане на данните от личната карта се оказа че това е Здравко Захариев, който е баща на Исмер Захариев. Стиснахме си ръцете и те започнаха да работят а аз хукнах да купувам плочки санитария и тн. Екипът се състои от Здравко, плочкаджия и специалист по ВиК/плочкаджия. Плочките за стена дойдоха и те почнаха да ги слагат.Между моите излизания аз гледах качеството на работа и непрекъснато им правих забележки: фугите са по-големи или по-малки от 3мм, плочките не са нивелирани, вътрешните и външни лайсни по ъглите/ръбовете не са добре. Всеки следващ ден започваше със сваляне а плочките които не са добре (криво сложени, кухи, чукнати и тн) преди да се премине нататък. Всеки ден те ходеха до магазина по-няколко пъти защото все нещо им липсваше (лепило, ленти за хидро изолация, цимент, пясък, тръби, кранове и тн). На практика един човек работеше а другите се разхождаха до магазина. След като им платих на четвърия ден аз неочаквано разбрах че съм платил повече от половината пари а работа има твърде много. Споделих със Здравко този факт и той каза че срока ще се удължи с един ден. Те не прекъснато се оправдаваха че санитарията я няма (независимо от факта че аз им я показвах по Итернета. В събота те искаха пак да им се плати но аз отказах тъй като има много работа да се върши. Тръгнаха си и след 5 минути Здравко ми се обади да си търся друг човек който за останалите пари от контракта ще свърши работа. Очевидно той беше много щастлив че е отмъкнал колкото се може повече пари,
Сега разбрах, че още от самото начало    те не са имали никакво намерение да свършат работа  а само да вземат пари и да уплатнят времето тази седмица.
Викнах друг човек да види как може да се продължи работата – той се хвана за главата: плочки сложени лошо, лайсни сложени лошо, фугите не са почистени за да могат да се запълнят с фугираща смес, вентилатор сложен накриво, ВиК с много грешки и тн. 
С две думи ако си търсите непочтенни строители, които работят некачествено вие спокойно може да наемето Исмер/Здравко и кой знае още колко роднини.
Имам снимки ако някой е любопитен мога да ги пратя.
Виж целия пост
# 62
Здравейте,препоръчвам да не използвате услугите на фирма за дограма РОНИ СТИЛ БГ София.Ще си спестите средства и нерви,Аз съм изключително недоволна от това ,че платих доста пари ,а не получих  адекватно това ,което трябва.
Виж целия пост
# 63
Здравейте,

Крайно недоволни останахме от домашния "майстор" Мартин Симеонов (тел. 0898933133, e-mail the_ma3x@abv.bg), който ни измами с 1200 лв.

Наехме го за полагане на теракот за хол с направа на замазка.

- Изключително некачествено изпълнение на работата - положена само в половината помещение, много неравна замазка, пропадна при стъпване.   
- Не се явява в уговореното време
- Не се обажда, че няма да дойде, поне да знаем да не го чакаме
- Не ни дава ясна оценка кога ще завърши работата, само мрънка и се оправдава
- Поема ангажименти, които не изпълява навреме или изобщо,  предвид, че отдавна сме се уговорили и сме предплатили 50% за предмета на работата
- Неколкократно обещава неща, което не изпълнява
- Идва за да свърши нещо на две-на-три и си отива.
- Лъже в очите

Пазете се.
Виж целия пост
# 64
Здравейте, искам да дам гласност за некоректен "строител" от гр. Камено, Валентин Железчев Кръстев, който се представи с фалшива строителна фирма "Мерос" БГ.
Пълна липса на компетентност от стрителство и ме завлече с огромна сума.
Пазете се!
Виж целия пост
# 65
Знаем че много е вече изписано за тези хора, които се представят за инвеститори и стоители и взимат парите а не довършват сградите. Но като поредните измамени искаме да предупредим и евентуално да избавим бъдещите жертви да нямат нашата съдба. Преди години си купихме апартамент на зелено от Чавдар Адамски, Красимира Адамска и дъщеря им сега се казва Аделина Бериевски. Условието обаче беше да дадем колкото се може повече пари, даже ако може всичките в най-раният момент. После се оказа, че на всички така са искали. Разбрахме го като се събрахме с другите собственици. А се събрахме защото около акт14 строежните дейности по сградата изведнъж приключиха. Лъгаха ни че започват от другата седмица и до няколко месеца всичко ще е готово. От тогава минаха години. Всички уж се разболяваха от ковид по 5 пъти. После войната им пречила да намерят материали. Дойде шефът им Шараф да ни мотае че ще ходи в чужбина да купува по-хубави материали. После други уж строители идваха да ни обеждават че ще строят. А те си караха скъпите bmwта и ходиха в топлите страни със сещате се с на кой парите... Красимира ни обеждаваше че няма как да не довърши сградата защото дъщеря й е управител на фирмата и нямало да я постави в такава ситуация. Но точно това стана, само дето като почнахме с призовките и махна дъщеря си да не е управител на фирмата. Години минаха откакто трябваше да има акт16 а част от сградата е още на тухла.
Много пари им дадохме но все някога ще свършат. Тогава пак нови фирми без капитал и нови сгради. Пазете се!!
Виж целия пост
# 66
Здравейте, искам да дам гласност за некоректен "строител" от гр. Камено, Валентин Железчев Кръстев, който се представи с фалшива строителна фирма "Мерос" БГ.
Пълна липса на компетентност от стрителство и ме завлече с огромна сума.
Пазете се!
При нас се представи с фирма "ЛЕО ИНВЕСТ" ЕООД от Бургас. Взе аванс няколко хиляди лева и до момента няма нито доставка на материали нито един ден работа.......а вече не отговаря и на телефона си.
Пазете се!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия