Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 32

  • 21 832
  • 636
# 615
Кога беше то 2013-4 г., когато дискутирахме тук редовно, обсъждаха се разнообразни теории и детайли, сегиз-тогиз излизаха рекламни нови глави от Вековете и ги превеждахме, а сериалът беше в топ вихъра си.

Добри времена, колко вода изтече оттогава. Млади бяхме.
Виж целия пост
# 616
аз дойдох  тук 2011, идването ми почти съвпадна с излизането на "Танца" тогава форума бе във вихъра си. После излязоха "Историята" и "Странстващият рицар" и имаше какво да се коментира. А сега? Тъжноооо.. Дори и новият чакан сериал го отложиха - първо решиха, че няма да е по темата, която подготвят - за Дългата нощ, а сега с корона вируса още ще се забавят. иначе трябваше да започнат снимки в началото на идущата година.
Виж целия пост
# 617
Виж целия пост
# 618
Гадняр...
Преработвал е и спойлерни глави...
" inch closer"  ....  Гадняр.. да е жив и здрав да довърши.. Simple Smile
Виж целия пост
# 619
Кой му дава правото да преработва нещо вече готово (четено пред стотици хора)?  Щом преработва значи и той не знае вече какво иска. Убеден съм че друг ще го довършва. Моля се все някога да излезе "Ветровете", ясно е вече -  "Мечтата" ще я пише друг.

П.С. Щом ще се преработват готови глави вече не съм сигурен дали е по-добре "Вековете" да излязат изпод перото на Мартин, или просто в случай, че почине, някой да вземе материалите писани дотук плюс спойлерните глави и просто да ги пусне в печат, а останалото да дописва.
Виж целия пост
# 620
Е правото си е негово, но е тъпо да..
Виж целия пост
# 621
Пак добре се е ориентирал защо му четем постовете.
Виж целия пост
# 622
Понякога сигурно пише и по буква ...
Виж целия пост
# 623
Разкошни портрети!
https://www.instagram.com/denismaznev.art/
Robb Stark | The Young Wolf

Blood of the North


The Black Bastard of the Wall


Скрит текст:
House Tyrell

Lions of Casterly Rock
The Maid of Tarth


 “The dragon must have three heads.”


Renys

Visenya
Виж целия пост
# 624
Виждам, че нещата пак са в задънена улица.
Скрит текст:
Точно така си ги представях. Simple Smile
Виж целия пост
# 625
Картинките са хубави, макар и нестандартни. Нищо общо нямат нито със Света (Ренис, Висения, Егон), нито с това което имаме в Девианарт или пък с актьорите от филма . Санса, Роб, Бриен,  Лео Тирел, Церсей и Тирион определено са се получили. Интересни рисунки, кадърно направени и интригуващи. Санса  и Джон Сняг, специална аз така съм си ги представял,  Кит Харингтън е много неуспешен образ за мен, а тук е по-добре нарисуван.
В същото време Джайм за мен е примерно за неуспешна рисунка с това плешиво теме мяза на наемен убиец, а и Гарт Грамадния не е представен като грамаден на тази рисунка.

От Мартин вече не очаквам нищо, не знам защо се пъне да ни съобщава неща в блога си?
Виж целия пост
# 626
В същото време Джайм за мен е примерно за неуспешна рисунка с това плешиво теме мяза на наемен убиец, а и Гарт Грамадния не е представен като грамаден на тази рисунка.
Къде има рисунка на Гарт Грамадния?
Според мен всички са в десятката, малко прекалено красиви са.. но ще го преглътна. Специално Тирион можеше да е по-уродлив...
Виж целия пост
# 627
Къща Тирел - представени са  Маргото и тримата и братя (Лео, Гарт, Уилас). Очевидно Лео е на преден план, той е разпознаваем. Уилас има бастун - и той е разпознаваем. Очевидно Гарт е най-десният,  но изобщо не е грамаден тук.
отляво на дясно - Уилас, Лео, Маргото, Гарт


Джайм на мен ми изглежда голям урод. Иначе както казах Джон Сняг и Санса са големи попадения, нямам нищо против, че тук Санса е малко по-красива - пак си прилича. Кит Харингтън не го дишах, твърде далечен бе от образа в книгите, особено с тези бузи и тези къдрави коси.


Джон Сноу винаги съм си го представял така
Виж целия пост
# 628
Къща Тирел - представени са  Маргото и тримата и братя (Лео, Гарт, Уилас). Очевидно Лео е на преден план, той е разпознаваем. Уилас има бастун - и той е разпознаваем. Очевидно Гарт е най-десният,  но изобщо не е грамаден тук.

Скрит текст:

отляво на дясно - Уилас, Лео, Маргото, Гарт
Oчевидно бъркаш Гарлан Галантния с чичо му Гарт Грамадния, който според книгите е по-скоро дебел и с лошо храносмилане - Garth The Gross...
Да не говорим, че не е Лео, а Лорас..

На мен Джайм ми харесва, но можеше да е изобразен със златната ръка, тъй като след отрязването на ръката си си подстригва косата и си пуска брада.
П.П. Моя грешка, май е със златната ръка...
Виж целия пост
# 629
Аз не разбирам защо рисунките трябва да приличат на филмовите герои? Санса от сериала не е моята Санса.
Страхотни са рисунките.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия