Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да се разведа ли?

  • 3 538
  • 18
Здравейте не знам дали тази тема е за тук, но искам да споделя за да намера решение. С мъжа ми сме женени 4 месеца понеже преди 4 месеца разбрах ме че съм бременна. Ходихме 1 година през тази една година всичко беше перфектно карахме се за глупости само. Когато разбрах ме че съм бременна отначало нито искаше мен нито детето защото не е готов за бебе а всъщност причината беше неговите родители бяхме разделени за около месец караше ме да правя и аборт. Уж започна да съжелява върна се при мен и детето обаче виждам че вече е започнал тайно да си пише с другите момичета гледа други момичета не се допитва до мен прави каквото иска проблеми с майка му и сестра му и винаги аз съм виновна заплашваме че ще ме бие/удари лъже ме постоянно не ми се живее така някак си де да знам вече по този начин го намразвам и мисля да се разведа или нещата ще се оправят все пак бебе чакаме и не мисля само за себеси забравих да спомена че имам и проблема бременност а на него всякаш му е взе тази лежа до него свивам се от болки и кървя а той ми крещи,  че съм боклук малумна съм всичко е заради мен ще му умра в ръцете и  си гледа други момичета в социалните мрежи 2?
Виж целия пост
# 1
От самосебе си нищо няма да се оправи, по-зле ще стане. Развод Hands Thumbsup
Виж целия пост
# 2
Развеждай се, вербалната агресия несъмнено може да прерасне във физическа.
Виж целия пост
# 3
Разведи се, такива като този не заслужават да имат семейство.
Посъветвай се с адвокат, той ще ти обясни какво да направиш.
Спасявай се навреме, че много такива теми като твоята станаха....
Виж целия пост
# 4
Като човек, минал през това има два варианта.
1.Човек се променя, само ако той иска.
2.Човек не можеш да промениш.
И двата ме навеждат на мисълта и съжелявам, че ще го кажа, но май трябва да се разведеш.
Виж целия пост
# 5
Абе ти защо изобщо се омъжи? Flushed
Виж целия пост
# 6
Между другото, дори да успееш да се разведеш преди раждането, мъжът ти пак се води баща на детето.
Виж целия пост
# 7
Сама си се прекарала. Изобщо не е трябвало да се жениш.
Виж целия пост
# 8
Все си мисля, че решението двама души да имат дете трябва да е доста обмислено, с достатъчно време познаване на мъжа и жената, за да се мине през малко повече житейски ситуации (а не само първите месеци, когато всичко е цветя и рози), да се познавате как реагирате и понасяте по-тежки от ежедневните ситуации...Но като чета последните теми.....тия деца за нищо ги нямате. Хората по-дълго обмислят покупката на автомобил (примерно), отколкото раждането на дете. И после се чудят кой път да хванат.....
Дано нещата се наредят по най-добрия начин за авторката...аз не бих останала с такъв човек (не бих се навила и на дете от него, но това е друга баница).
Виж целия пост
# 9
Изначално е сбъркано положението още от израза "оженихме се щото забременях". Не вярвах, че в 21 век още се взима под внимание това, че да се прави сватба. На бас, че е било непланирано, особено като чух как онзи е искал аборт. За мен е загадка защо тя не се е съгласила, сигурно се е надявала като много други, че детето ще го направи принца от приказките, а сега се сблъсква с действителността.
Виж целия пост
# 10
Дали да се разведеш не знам, но със сигурност трябва да се разделите. Въпрос на време е кога ще те ошамари този недорасляк.
Виж целия пост
# 11
Имам въпрос към авторката: Вие сега за първи път ли пускате тема или за трети?
Виж целия пост
# 12
2ри
Виж целия пост
# 13
В кой месец си? На колко си години? Имаш ли добри лекари около теб?
Виж целия пост
# 14
Мое мнение, и не искам да те ангажирам с него. Но... Преживяла съм нещо подобно, разведох се гледах си сама детето, омъжих се повторно. Имах късмета да попадна на мъж. Изобщо не търси човечност и съжаление от тези хора. Помисли си добре и бягай с 200.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия